marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Into The Woods: Meryl Streep este de nerecunoscut in rol de vrajitoare in prima imagine oficiala din super productia Disney

Cei de la Disney au lansat prima imagine oficiala cu Meryl Streep din Into The Woods, adaptarea cinematografica a celebrului musical de pe Broadway.

Into The Woods: Meryl Streep este de nerecunoscut in rol de vrajitoare in prima imagine oficiala din super productia Disney

Actrita de 64 de ani este imposibil de recunoscut, cu parul lung si albastru si cu un machiaj puternic, facut sa o arate ca o vrajitoare.


 

Filmul va fi o versiune moderna ce va insuma cateva dintre basmele celebre a Fratilor Grimm si exploreaza aventurile Cenusaresei, Scufitei Rosii, Jack si Vrejul de Fasole sau Rapunzel. Toate aceste personaje vor fi interconectate de o poveste originala ce va aduce in prim plan un brutar (Chris Pine), sotia sa si o vrajitoare (Emily Blunt) care va arunca un blestem asupra lor. Johnny Depp va juca si el in rolul Lupului.
 

In film, personajul lui Streep incearca sa intoarca un blestem pentru a-si obtine inapoi frumusetea.

 

 

 


 

Productia filmului a inceput in Marea Britanie, este regizat de Rob Marshall si are o distributie plina de nume celebre ca Emily Blunt, Meryl Streep, Anna Kendrick, Chris Pine si Johnny Depp.


Compozitorul Stephen Sondheim va contribui la coloana sonora cu un cantec original. Filmul urmeaza sa fie lansat in cinematografele din SUA pe 25 decembrie 2014.

 

Meryl Streep in 2013


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies