marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Meryl Streep, cea mai nominalizata actrita la Oscar din istorie: Am crezut ca sunt prea urata ca sa ma apuc de actorie. Dezvaluirile pe care le-a facut dupa 35 de ani de cariera

Meryl Streep a reusit sa castige 3 trofee Oscar, dar sa fie si cea mai nominalizata din istorie. Cu o cariera stralucita, Streep este considerata un monstru sacru al cinematografiei. Cu toate asta, aceasta a dezvaluit ca in tinerete nu se simtea suficient de frumoasa pentru Hollywood.

Meryl Streep, cea mai nominalizata actrita la Oscar din istorie: Am crezut ca sunt prea urata ca sa ma apuc de actorie. Dezvaluirile pe care le-a facut dupa 35 de ani de cariera

Invitata la Universitatea Bloomington, din Indiana, actrita Meryl Streep, in varsta de 64 de ani, a dezvaluit ca nu se considera suficient de frumoasa pentru a deveni actrita.


"Cred ca eram ca toate celelalte fete, care isi pun o rochie de printesa si asteapta sa fie in centrul atentiei. Multe dintre noi asa crestem. Cand eram tanara, jucam in piese de teatru, dar mi se parea o ca daca esti actrita, esti plina de vanitate. Plus, ma consideram prea urata pentru aceasta meserie. Sa porti ochelari nu te ajuta prea mult"a spus aceasta, conform The Guardian.

 

 

 

Comentariile actritei au fost facute in cadrul unei ceremonii, la finalul careia aceasta a primit diploma de doctorand din partea presedintelui Universitatii Indiana.

Aceasta a incurajat tinerii actori si le-a dezvaluit cateva mici trucuri: "Am un sfat, mai ales pentru fetele tinere: nu va mai faceti atatea griji in privinta greutatii. Fetele petrec prea mult timp gandindu-se la asta. Ceea ce va face unici, diferiti sau ciudat, este puterea voastra, si asta e valabil atat pentru femei, cat si pentru barbati. Si eu, cand eram tanara, imi uram nasul. Acum nu mai simt la fel, ma simt bine".

 

 

 

Streep a continuat: "Cand aveam 40 de ani, am primit 3 roluri de vrajitoare intr-o vara. Mi-am zis ca asta e, am ajuns la 40 de ani, nu mai am optiuni.  Insa, singurul motiv pentru care inca am o cariera la 64 de ani este faptul ca am avut succes mult mai tarziu in cariera. Am invatat ca odata ce filmele sunt lansate si ajung la public, ei nu sunt chiar atat de reticenti la varsta."

 

 

 


 

Meryl Streep este considerata una dintre cele mai mari acrtite din istoria filmului. In 35 de ani de cariera, a obtinut recordul de 18 nominalizari la Oscar si a castigat trei trofee.  A mai primit 35 de nominalizari la Globurile de Aur, cu 8 castigate si are cele mai multe referinte si nominalizari la mariile trofee si festivaluri decat oricare alt actor sau actrita din istorie.  Ultimul Oscar l-a obtinut in 2012, pentru rolul din The Iron Lady, unde a jucat-o pe Margaret Thatcher.

 

Sursa foto: Getty

 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies