marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Meryl Streep si Robert De Niro vor juca din nou impreuna pe marele ecran, dupa o pauza de 17 ani. Afla povestea filmului

Actorii americani Meryl Streep si Robert De Niro, ambii recompensati cu premiul Oscar, vor juca din nou impreuna intr-un film, pentru prima data dupa o pauza de 17 ani.

Meryl Streep si Robert De Niro vor juca din nou impreuna pe marele ecran, dupa o pauza de 17 ani. Afla povestea filmului


Cei doi actori, care au jucat cel mai recent impreuna in pelicula "Camera lui Marvin/ Marvin's Room" (1996), vor aparea de aceasta data in adaptarea cinematografica a romanului bestseller "The Good House", scris de Ann Leary, au anuntat marti producatorii acestui proiect cinematografic.

 


Acesta va fi cel de-al patrulea film in care Meryl Streep si Robert De Niro vor juca impreuna, cei doi impartind afisul altor doua pelicule - drama "Vanatorul de cerbi/ The Deer Hunter" (1978) si comedia romantica "Cand te indragostesti/ Falling in Love" (1984). In filmul "The Good House", Meryl Streep, in varsta de 64 de ani, va interpreta personajul Hildy Good, un agent imobiliar, fosta alcoolica, iar Robert De Niro, in varsta de 69 de ani, va juca personajul Frank Getchell, un fost iubit din tineretea lui Hildy.
 


Scriitorul Michael Cunningham, recompensat cu premiul Pulitzer, va scrie scenariul filmului. Drepturile de ecranizare a romanului "The Good House" au fost achizitionate de Karen Lunder, vicepresedinte executiv al companiei de productie cinematografica FilmNation Entertainment.

Meryl Streep a castigat anul trecut premiul Oscar pentru cea mai buna actrita in rol principal, pentru interpretarea fostului premier britanic Margaret Thatcher, in filmul "Doamna de Fier/ The Iron Lady". Acesta a fost cel de-al treilea Oscar castigat de Meryl Streep, dupa cele care i-au recompensat prestatiile din "Kramer contra Kramer" si "Alegerea Sophiei". Streep are, in total, 17 nominalizari la Oscar. Cu filme precum "Vanatorul de cerbi", "Podurile din Madison County" si "Julie si Julia", Meryl Steep este o adevarata legenda a cinematografiei mondiale.

Actorul, regizorul si producatorul Robert De Niro, in varsta de 69 de ani, este considerat unul dintre cei mai talentati si mai influenti cineasti din toate timpurile. Dublu castigator al premiului Oscar, pentru rolurile din "Nasul: Partea II" (1975) si "Taurul furios/ Raging Bull" (1981), De Niro a facut multe alte roluri memorabile, in special sub bagheta regizorala a lui Martin Scorsese, in filme precum "Soferul de taxi/ Taxi Driver" (1976), "Baieti buni/ Goodfellas" (1990), "Promontoriul groazei/ Cape Fear" (1991) si "Casino" (1995). El este, de asemenea, unul dintre fondatorii celebrului Festival International de Film Tribeca de la New York, infiintat in 2002.

 

Sursa: Mediafax.ro
 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies