marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Robert De Niro: el e omul care l-a ucis pe Jimmy Hoffa. Actorul va juca dupa 17 ani intr-un film regizat de Martin Scorsese, alaturi de Al Pacino

Robert De Niro este o legenda a cinematografiei americane si mondiale, care de-a lungul carierei sale de aproape 5 decenii a incantat cinefilii cu roluri memorabile, multe dintre ele in filmele maestrului Martin Scorsese. Dupa 17 ani, cei doi se reunesc pentru productia I Heard You Paint Houses.

Robert De Niro: el e omul care l-a ucis pe Jimmy Hoffa. Actorul va juca dupa 17 ani intr-un film regizat de Martin Scorsese, alaturi de Al Pacino

 

In filmul I Heard You Paint Houses, Robert De Niro (69 de ani) va juca din nou alaturi de Al Pacino (72 de ani). De Niro il va intepreta pe Frank Sheeran, membru al Teamsters - un sindicat al soferilor de camion din SUA - care a sustinut ca l-a ucis pe celebrul Jimmy Hoffa, liderul sindicatului pana in 1975, cand a disparut misterios. Al Pacino il va juca pe Jimmy Hoffa, omul acuzat de dare de mita si frauda in 1964, arestat in 1967 si condamnat la 13 ani de inchisoare. A scapat de puscarie in urma unei intelegeri facute cu presedintele SUA, Richard Nixon.

 

Corpul lui Hoffa nu a fost gasit niciodata, insa in 1982 Jimmy Hoffa a fost declarat mort. Cazul lui a atras atentiei mass-media si datorita faptului ca Deposed Teamsters era una dintre cele mai puternice organizatii sindicale americane si avea asocieri cu mafia locala. Ramane pana in acest moment unul dintre cele mai misterioase cazuri din istoria Americii.

 


In cei 37 de ani de la disparitie, cazul Jimmy Hoffa a nascut o sumedenie de scenarii despre motivul pentru care acesta ar fi fost ucis. O parte dintre americani sustin ca a fost asasinat din cauza unor neintelegeri cu mafiotii vremii. Din 1975 se vehiculeaza cele mai exagerate scenarii referitoare la locatia cadavrului, aceasta devenind o adevarata pasiune pentru unii  americani.
 

Primele zvonuri despre acest film au aparut in 2010, cand titlul filmului era The Irishman, insa productia a fost inghetata. Dar De Niro a confirmat pentru prima data zilele trecute ca filmul se face, intr-un interviu acordat celor de la The Guardian.

 

 

"Eu il voi juca pe Frank Sheeran, iar Pacino va fi Hoffa, si va avea un rol si Joe Pesci. Filmul are la baza un roman scris de Charles Brandt, care a fost avocatul lui Sheeran" a spus De Niro pentru The Guardian. Actorul a marturisit ca este foarte incantat de colaborare si ca asteapta sa inceapa filmarile cat mai repede pentru ca proiectul sa nu fie abandonat. Regia este semnata de Martin Scorsese iar scenariul este scris de Steve Zaillian (Schindler's List).

 

 

Pana acum, Hoffa a fost intruchipat de actorul Robert Blake in filmul Blood Feud (1983), de Trey Wilson in serialul Robert Kennedy & His Times (1985) si de Jack Nicholson in Hoffa (1992). In filmul F.I.S.T. din 1978, Sylvester Stallone l-a jucat pe Johnny Kovak, un personaj bazat pe biografia lui Hoffa.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

Intră în atmosfera de Paște cu Scrisorile Maicii Tereza

O dramă care explorează viața Maicii Tereza (Juliet Stevenson) prin prisma scrisorilor pe care aceasta le-a scris prietenului și consilierului sau spiritual, părintele Celeste van Exem (Max von Sydow), pe o perioadă de aproape cincizeci de ani.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies