marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Mica publicitate: de la A la Hollywood

Cum ar arata rubrica de mica publicitate de la un ziar al Hollywood-ului? Textul urmator este un pamflet cu continut cinematografic si trebuie tratat ca atare.

 

Pierderi

Pierdut sonor si culori. Le declar nule pentru ca sa cresc sansele la Oscar ale peliculei. Pentru evenimente de marketing si PR: call +33 HZNVCS (496827).

 

 

Comemorari

Cu adanca tristete si deplin regret Nicolas Cage anunta dureroasa despartire de agentul care l-a impins catre rolurile din Ghost Rider 2, Trespass si Season of the Witch. Fie ca rolurile bune sa revina.

 

 

Cereri de munca

Caut rol dramatic, ideal personaj istoric, minim 2 ore petrecute la cabina de machiaj, preferabil cu un accent dificil. Necesar pentru a castiga a 18-a nominalizare la Oscar.
Contact: mstreep_the_great@yahoo.us. 

 

 

Aniversari si celebrari

Liz Taylor si Richard Burton va invita la o petrecere divina cu ocazia fericitei lor regasiri in al 9-lea Cer si a celei de-a treia cununii. In deschidere va avea loc premiera absoluta a concertului This is It.

 

 

Propuneri de afaceri

Caut detinator de scenariu in first draft, minim 70% efecte speciale. Preferabil roboti, mutanti sau creaturi fantastice. Accept si doi politisti negrii localizati in Miami. Ofer buget de producator generos si mana de regizor exagerat. Detalii pe: HisBaynessNextProject.com.

Anunt anulat de urmatorul post-it: "Am gasit desenul ala animat cu Testoasele Ninja. Sunt mutante si le relochez la Miami. Semnat: His Bayness".

 

 

Oferte de munca

Angajam babysitter cu program full-time. Experienta indelungata absolut necesara, in special pe zona viciilor si furtului din magazine. Refererinte precum The Pacifier sau Mrs. Doubtfire nu sunt suficiente. Ne gasiti direct pe platourile de filmare de la We Need to Talk About Lindsay.


Modifică setările cookies