marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Michael Bay dezvaluie secrete despre Transformers 4: Va fi diferit, schimbam absolut tot. Cum vor arata robotii in noul film

Michael Bay a creat o arta din explozii, iar Transformers este bijuteria sa. De la regizor de reclame, Bay a devenit unul dintre cei mai puternici oameni de la Hollywood. Cineastul a anuntat in premiera in revista Forbes ce schimbari va face in Transformers 4 si cum vor arata noii roboti.

Michael Bay dezvaluie secrete despre Transformers 4: Va fi diferit, schimbam absolut tot. Cum vor arata robotii in noul film

Urmatorul film al lui Michael Bay este Pain and Gain, care intra in cinematografele din SUA incepand cu 26 aprilie. Filmul are un buget infim - 25 de milioane de dolari- fata de celelalte blockbutsere din palamersul regizorului, insa acesta este un proiect de suflet, pe care Bay se chinuie de ani de zile sa-l faca. In Pain and Gain, Mark Wahlberg si Dwayne The Rock Johnson fac echipa si aduc din mirajul lumii bodybuilderilor din Florida. Filmul este bazat pe fapte reala si este un mix intre comedie si drama.

Desi planuia sa nu mai continue seria dupa Transformers 3, Michael Bay s-a razgandit si este decis sa faca din Transformers 4 un nou hit, insa de data asta, cu noi actori si o noua poveste. In Transformers 4, Mark Wahlberg este eroul principal si se pare ca Bay a fost impresionat de el la filmarile pentru Pain and Gain.

 

 

Bay a stat de vorba cu cei de la Forbes si a facut dezvaluiri importante despre cum va arata al patrulea film din serie.

"Incercam sa o luam usor, insa vom modifica tot. Avem o distributie complet noua, ca sa revitalziam franciza, ne gandim sa schimbam tot, inclusiv designul robotilor. Mosternirea celor 3 filme ramane, actiunea se va petrece la 4 ani dupa evenimentele din Transformers 3, asa ca exista un motiv pentru care distributia e alta" a spus Bay.


"Mark Wahlberg este foarte incantat de idee si desginul nou. Stiu ca am spus ca Transformers 3, care a facut 1 miliarde d e$ incasari va fi ultimul meu film din franciza, dar cand cei de la Paramount mi-au oferit sansa sa fac si Pain and Gain, mi s-a parut greu sa renunt la Transformers 4, la Universal. Asa ca am zis ca le pot face pe amandoua si sa aduc o noua poveste in serie, care sa continue si de acum incolo."

 

 

Intrebat daca Transformers 4  un reboot, regizorul a spus: "Nu, nu este un reboot. Pastram seria asa cum era si pana acum, doar ca actiunea se intampla cu 4 ani mai tarziu. Exista un motiv intemeiat pentru care schimbam infatisarea robotilor. Incercam sa producem si noi drumuri pentru franciza, dupa acest film" a spus regizorul, dand de inteles ca lasa o usa deschisa pentru alti regizori care vor sa ii continue creatia.

 

 

 

 

Regizorul de 47 de ani a spus ca s-a distrat enorm de mult la filmarile pentru Pain and Gain si i-a laudat pe cei doi protagonisit, Mark Wahlberg si Dwayne The Rock Johnson: "O sa vedeti ceva cu totul diferit. The Rock o sa va impresioneze in acest film, joaca foarte bine si i se potriveste rolul. La Mark Wahlberg m-a impresionat daruirea, el devine personajul pe care-l joaca. Nu ma intereseaza parerea celorlalti despre mine sau filmele mele, am facut Pain and Gain ca sa ma distrez. Si a fost  foarte distractiv, chiar daca a fost si multa munca: filmul are 280 de scene, spre deosebire de 150, cum era in  mod normal. Insa darurirea tuturor si munca depusa au dus la un rezultat foarte bun".a spus Bay.

 


Urmatorul film al francizei Transformers, scris de Ehren Kruger si regizat de acelasi Michael Bay ii aduce pe tinerii actori Nicola Peltz  (17 ani) si Brenton Thwaites (22 de ani) in rolurile principale. In noul film, ce are ca data de lansare 27 iunie 2014, Nicola Peltz o va interpreta pe fiica lui Mark Wahlberg in timp ce Brenton Thwaites va fi iubitul acesteia, scrie twitch.com.

 

Nicola Peltz este o actrita americana, cunoscuta pentru rolul lui Katara din filmul de aventura: The Last Airbender (2010). Peltz s-a nascut in Westchester County, New York si este fiica miliardarului Nelson Peltz. Nicola a fost aleasa si pentru distributia serialului Bates Motel, o serie ce se inspira din filmul Psycho al lui Alfred Hitchcock si care va avea premiera in 2013. Ea a aparut si in videoclipul lui Miley Cyrus "7 Things" si a fost o invitata la ceremoniile MTV Movie Awards si Kids Choice Award din anul 2010. Brenton Thwaites este un actor australian cunoscut pentru serialele Home and Away si SLiDE. In 2014, va aparea alaturi de Angelina Jolie in filmul de fantezie Maleficent in rolul tanarului print.


 


 

Cele 3 filme ale francizei Transformers

Transformers: Dark of the Moon (2011)
Distributie:  Shia LaBeouf, Rosie Huntington-Whiteley, Tyrese Gibson
Regie: Michael Bay
Buget: 195 milioane de $
Incasari: 1,1 miliarde de $ ( cifre potrivit boxofficemojo.com)


Transformers: Revenge of the Fallen (2009)
Distributie: Shia LaBeouf, Megan Fox, Josh Duhamel
Regie: Michael Bay
Buget: 200 de milioane de $
Incasari:  836 de milioane de $

 


Transformers (2007)
Distributie: Shia LaBeouf, Megan Fox, Josh Duhamel
Regie: Michael Bay
Buget: 150 de milioane de $
Incasari: 709 milioane de $


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies