marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Michael Caine a facut echipa cu Vin Diesel in "Ultimul vanator de vrajitoare": "Suntem ca Stan si Bran"

"Suntem ca Stan si Bran". E marturisirea surprinzatoare pe care a facut-o veteranul Michael Caine, referindu-se la el si la Vin Diesel.

Michael Caine a facut echipa cu Vin Diesel in Ultimul vanator de vrajitoare : Suntem ca Stan si Bran

In varsta de 82 de ani, Caine nu prea putea juca in filmele pline de cascadorii pe care le face de obicei prietenul sau. Asa ca a profitat imediat de ocazia de imparti ecranul cu el in "Ultimul vanator de vrajitoare". Filmul tocmai a avut premiera la Londra si va rula si la noi in tara incepand de vineri.
 

Vin Diesel joaca rolul unui vanator de vrajitoare blestemat sa fie nemuritor si care isi petrece vesnicia ucigand demoni si ducand dorul familiei pierdute. Filmarile au avut loc dupa moartea partenerului sau din "Furios si iute", Paul Walker, iar Diesel s-a regasit in personaj, relateaza Stirile PRO TV.




Vin Diesel, actor: "A fost un an negru pentru mine. Imi ascundeam regretul si durerea in viata reala si exact asta face si personajul meu."


Daca Vin Diesel era oarecum familiarizat cu genul fantasy, fiind un jucator avid de "Dungeons and Dragons", Michael Caine marturiseste ca a intrat intr-o lume necunoscuta.
Michael Caine: "Am cautat "vrajitoare" pe internet si am fost uimit cati oameni cred in ele. Aproape ca am inceput sa cred si eu!"


Personajul lui Caine il ghideaza pe nemuritor in cautarea celei mai puternice vrajitoare din lume, care putea sa distruga omenirea. In pauzele dintre filmari, cei doi s-au distrat atat de bine impreuna, incat Caine a spus ca sunt ca Stan si Bran.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies