marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Michael Caine, dezvaluire socanta despre prietenul sau, Sean Connery: "Este grav bolnav si nu mai e in toate mintile"

Presa tabloida straina sustine ca Michael Caine ar fi oferit publicitatii informatii despre starea de sanatate a bunului sau prieten, Sean Connery. Caine ar fi spus despre Connery ca acesta si-a pierdut discernamantul si sufera de Alzheimer.

Michael Caine, dezvaluire socanta despre prietenul sau, Sean Connery: Este grav bolnav si nu mai e in toate mintile


Zeci de articole au aparut online, dupa ce prietenul bun al lui Sean Connery, Michael Caine, si-a exprimat ingrijorarea pentru starea de sanatate a acestuia. Daily Mail a publicat articolul preluat de pe site-ul german, insa la scurt timp l-a retras.

 

Ziarul german Bild am Sonntag l-a citat pe Caine spunand ca "trebuie sa iti faci griji serioase in ceea ce-l priveste pe Connery, care nu este in controlul simturilor sale". Bild am Sonntag scriu despre sanatatea "evident" inrautatita a actorului, sugerand de asemenea ca acesta ar avea probleme serioase de memorie, incapabil uneori sa-si gaseasca drumul spre casa. Ca urmare a interviului, presa germana a lansat speculatii privind posibilitatea bolii Alzheimer.
 

 

Publicistul lui Connery, Nancy Seltzer, a declarat presei britanice ca presa germana l-au citat gresit pe Caine, si ca intreaga poveste este "ridicola", iar Sir Connery este perfect sanatos, "atat din punct de vedere fizic cat si mental". In acelasi timp, Michael Caine si-a exprimat nemultumirea la adresa publicatiilor germane si britanice, declarand pentru Daily Mirror ca "totul este absolut ridicol. Am luat parte la niste interviuri in Germania si nu pot decat sa presupun ca cineva mi-a intors cuvintele pe dos [..] Eu si sotia mea am vorbit cu Sean la telefon saptamana aceasta si nu avea nici o problema de sanatate". Caine nu a fost disponibil pentru alte comentarii.

 

 

 


Nu este prima data cand Sir Sean Connery devine tinta unor astfel de zvonuri. In 1993, Connery a fost nevoit sa faca o declaratie publica dupa ce presa japoneza si sud americana au raportat ca a murit de cancer in urma multor ani de fumat excesiv. La doi ani dupa aceste zvonuri, a recunoscut ca facuse tratament cu radiatii pentru a elimina noduli din corzile vocale.

 

Zilele trecute, Sean Connery a implinit 83 de ani. Sean Connery si-a inceput cariera artistica in anii '60, devenind cunoscut cu rolul agentului secret 007, din celebra serie James Bond. Scotianul a jucat in multe filme, din genuri foarte diferite, precum "Indiana Jones si Ultima cruciada", "Vanatoarea lui Octombrie Rosu", "Cavalerii mesei rotunde", "Liga", "Numele trandafirului", "Capcana pentru hot" sau "Incoruptibilii", cu acesta din urma castigand premiul Oscar pentru cel mai bun rol secundar.


 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies