marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Michael Douglas a dezvaluit ca unul dintre prietenii sai, un actor celebru, sufera de cancer: "Lucrurile nu stau prea bine pentru el"

Actorul american Michael Douglas a dezvaluit ca Val Kilmer, alaturi de care a jucat in filmul 'The Ghost And The Darkness' (1996), sufera de cancer, relateaza EFE, conform Agerpres.
Michael Douglas a dezvaluit ca unul dintre prietenii sai, un actor celebru, sufera de cancer: Lucrurile nu stau prea bine pentru el
"Val este un baiat minunat care se confrunta cu exact ceea ce am avut eu, dar lucrurile nu stau prea bine pentru el", a declarat Michael Douglas, prezent la Londra pentru un eveniment, si care in 2010 a fost diagnosticat cu cancer la gat.


"Rugaciunile mele sunt alaturi de el. Din acest motiv nu ati auzit prea multe despre el in ultimul timp", a precizat Douglas care la 72 de ani studiaza posibilitatea de a face saltul la televiziune.


Val Kilmer, 56 de ani, a negat in ultimele luni faptul ca sufera de cancer, in pofida zvonurilor care au aparut in acest sens in mass-media.



Vedeta din filmul 'The Batman Forever' (1995) a recunoscut in aprilie pe pagina lui de Facebook ca i-a fost detectata o tumoare, dar a infirmat ca ar fi vorba de cancer.


"Multumesc (pentru sprijin) dar nu am cancer. M-am vindecat de tumoarea in chestiune anul trecut. Nu va incredeti in zvonuri", a scris actorul pe contul sau.




Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies