marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Michael Douglas a uimit lumea in aceasta saptamana. Fotografiile incredibile cu care actorii au socat planeta in ultimii ani!

Poza cu Michael Douglas prins din nou fumand la cateva luni dupa ce a anuntat ca s-a vindecat de cancer la gat i-a inspirat pe americani sa faca un top cu cele mai socante fotografii oferite de actori in ultimii ani. Vezi aici o lista cu cele mai incredibile poze furnizate de starurile de la Hollywood in ultimii 6 ani.

1.Linday Lohan ( 2010)

Actrita americana care nu mai aparuse de 3 ani in filme importante a oferit unul dintre cele mai socante momente ale vedetelor in 2010 cand a fost arestata pentru 90 de zile  dupa ce a fost depistata pozitiv la doua teste antidrog. Fotografia sa luata la sectia de politie a facut inconjurul lumii in septembrie 2010 iar la cateva zile dupa arestatare, Lindsay i-a socat din nou pe americani cu o serie de fotografii in care aparea injectandu-si droguri.

2.Michael Douglas ( 2010)

In septembrie 2010 actorul  i-a socat pe fani anuntand ca are cancer la gat. La o luna dupa ce a intrerupt tratamentul a fost  fotografiat  pe strazile din New York aratand  intr-o stare deplorabila. Multi s-au temut ca acesta  nu va face fata tratamentului.

3. Michael Douglas (2011)

La cateva luni dupa ce a anuntat ca a invins cancerul de gat, actorul de 66 de ani  face inconjurul presei de scandal cu o fotografie  in care apare fumand la balcon pe iahtul pe care isi petrece vacanta, impreuna cu sotia sa, actrita Catherine Zeta-Jones. Presa americana a speculat ca boala actorului ar fi revenit.

4. Keira Knightley (2006)

Mult timp criticata pentru silueta sa anorexica, actrita britanica i-a ingrijorat rau pe fani in 2006. La premiera filmului Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest aceasta a aparut mai slaba ca niciodata. Actrita a mai a starnit motive de ingrijorare si la premiera filmului The Duchess doi ani mai tarziu.

5.Tom Cruise ( 2005)

In mai 2005, Tom Cruise, invitat la emisiunea celebrei Oprah, a oferit unul din cele mai socante momente din istoria celebrului show, imaginile facand inconjurul lumii. Entuziasmat pana peste cap de relatia cu iubita lui Katie Holmes, actorul a facut un gest mai putin obisnuit: s-a urcat pe canapeaua din platou si a inceput sa strige cat de indragostit este de Katie. Presa n-a vazut cu ochi buni gestul sau, considerand ca este o reactie cel putin ciudata.

6.Tori Spelling ( 2010)

Actrita de 37 de ani, Tori Spelling  a socat pe toata lumea in 2010  cand a fost fotografiata in vacanta in Malibu aratand doar piele si os. Mama a doi copii, actrita a negat ca ar fi anorexica si a explicat ca era sub un tratament de antibiotice.

7. Misha Barton ( 2010)

Actrita de 25 de ani, celebra datorita rolului din serialul "The OC" si care sustine ca nu este interesata de aspectul ei fizic, a socat si ea in 2010 cu niste poze in care arata de nerecunoscut dupa ce a pierdut 3 masuri la haine. Slaba, palida, Mischa a aratat o silueta scheletica la scurt timp dupa ce tabloidele au scris ca este foarte grasa.

8.Tara Reid (2011)

Blonda care facea furori in American Pie cu zece ani in urma, a ajuns de nerecunoscut in 2010. Operatii estetice fara numar, o viata destul de zbuciumata  plina de petreceri si tentatii au transformat-o  intr-un adevarat schelet. Actrita multi ani scufundata in depresie a afisat la inceputul acestui an o imagine incredibil de slaba.

9. Kirk  Douglas si John Travolta 2007

In cadrul unei gale de film din Los Angeles, John Travolta l-a sarutat cu foc pe buze pe actorul Kirk Douglas ( avea 90 de ani pe atunci). Urcat pe scena sa-l premieze pe tatal lui Michael Douglas, John Travolta a oferit una dintre cele mai tari imagini din 2007 sarutandu-l pe gura pe celebrul Spartacus.

10.Justin Timberlake (2004)

Acum face filme pe banda rulanta insa in 2004, soca lumea alaturi de Janet Jackson. Cei doi au oferit un show de senzatie, la finala Super Bowl. In timp ce interpretau melodia lui Timberlake "Rock Your Body", solistul a tras de costumul lui Janet Jackson, iar aceasteia i s-a vazut sanul. Incidentul a creat valva in randul organizatorilor si al televiziunilor care transmiteau show-ul. Timberlake si Jackson si-au cerut scuze, afirmand ca nu a fost ceva intentionat ci pur si simplu un accident. Insa poza a facut inconjurul lumii iar incidentul a intrat in topul celor mai cautate stiri din lume pe internet.

11.Angelina Jolie (2010)

De multe ori numita cea mai frumoasa femeie din lume, Angelina Jolie a socat in 2010, cand in timpul unei intalniri cu premierul Pakistanului, a aparut extrem de slaba si palida, ca si cum ar fi fost bolnava. Silueta ei scheletica a dat nastere la noi zvonuri, cum ca tine un regim mult prea drastic fiind obsedata de aspectul ei fizic, fie sufera de o boala. Presa americana a scris chiar ca actrita ar fi atat de slaba pentru ca se drogheaza.

12. Mel Gibson  (2010)

Respectat si admirat de fani cu ani in urma, astazi, Mel Gibson este una dintre cele mai controversate personalitati de la Hollywood. Fara proiecte si respins de multi dintre producatorii si actorii de la Hollywood, Gibson este in cadere libera. Totul a inceput anul trecut, cand au aparut in presa poze cu Oksana Grigorieva, iubita sa de atunci, in care femeia era plina de vanatai pe fata dupa ce actorul a batut-o. In urma incidentului, Oksana s-a ales cu un dinte spart si vanatai care s-au vindecat destul de greu.

13.Keanu Reeves (2010)

O poza facuta in 2010 , in care actorul arata "pe marginea prastiei" aproape neingrijit, singur pe o banca, mancand un sandwich, i-a ingrijorat si speriat pe fani care au declansat pe Facebook o campaniei de "inveselire" a actorului de 44 de ani. Ingrijorati in privinta sanatatii mintale a actorului, fanii s-au mobilizat pentru a-l sustine si au infiintat o sarbatoarea pentru inveselirea lui Keanu Reeves - Cheer Up Keanu Day -, celebrata in fiecare an pe 15 iunie.

14. Mo'Nique (2010)

La decernarea premiile Globul de Aur din 2010, Mo'Nique a socat pe toata lumea cand, pasind pe covorul rosu, aceasta si-a ridicat rochia si si-a aratat picioarele pline de par. Explicatia actritei a fost ca a vrut sa le arate americanilor cum arata de fapt piciorul unei femei de culoare. Insa rautaciosii din presa au comentat ca de fapt actrita a uitat sa se epileze.

15. Charlie Sheen (2011)

La 45 de ani, Sheen arata de aproape 60 au reactionat tabloidele americane dupa ce l-au vazut pe actor intr-o stare deplorabila. Neingrijit si vizibil imbatranit, starul care pana la inceputul acestui an era cel mai bine platit actor din lume -  arata ingrozitor din cauza petrecerilor si a alcoolului. Actorul dat afara din serialul "Doi Barbati si jumatate " nu este strain nici de droguri.


Modifică setările cookies