marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Michael Douglas si Catherine Zeta-Jones au fost surprinsi pentru prima data impreuna de la anuntul despartirii

Michael Douglas si sotia sa Catherine Zeta-Jones au fost surprinsi pentru prima data impreuna dupa anuntul despartirii lor, din luna august, cei doi purtand verighetele.

Michael Douglas si Catherine Zeta-Jones au fost surprinsi pentru prima data impreuna de la anuntul despartirii

VEZI AICI FOTOGRAFIILE!

Cele doua vedete au anuntat ca nu mai sunt impreuna in luna august a acestui an, dar, potrivit sursei citate, cei doi actori vor intra in 2014 ca un cuplu fericit. Actorul in varsta de 69 de ani si sotia sa au fost vazuti pentru prima data impreuna, cei doi purtand verighetele, informeaza dailymail.co.uk. Cuplul si-a petrecut ziua de 22 decembrie in New York, alaturi de cei doi copii, Dylan, in varsta de 13 ani, si Carys, in varsta de 10 ani.

 

Cei doi actori au luat pranzul impreuna la restaurantul Orso, iar apoi au mers la cinematograf pentru a vedea filmul "Hobbitul: Dezolarea lui Smaug", impreuna cu cei doi copii.
 


Michael Douglas a dat de inteles in recentele sale interviuri ca s-a impacat cu sotia sa. Acesta a precizat, in luna noiembrie, pentru revista GQ, ca are sperante mari pentru viitorul mariajului cu Catherine Zeta-Jones. Totodata, la una dintre aparitiile sale in emisiunea lui Jay Leno, Michael Douglas a spus ca discutiile dintre el si sotia sa merg foarte bine.

 

Un martor care i-a vazut pe cei doi impreuna cu copii lor luand pranzul la restaurantul Orso a declarat pentru Daily Mail ca acestia "radeau si se simteau bine unul in compania celuilalt".



 

Michael Douglas declara, in luna noiembrie, ca a petrecut sarbatoarea de Halloween alaturi de sotia sa, Catherine Zeta-Jones, si de cei doi copii ai lor, in Westchester County, New York, unde au o locuinta. Acesta a afirmat ca: "fiul meu Dylan a fost hobbit, Carys a fost un fel de «flapper», iar Catherine a fost Alba ca Zapada". Afirmatia actorului a aparut la distanta de o zi dupa ce publicatia Daily News a scris ca Michael Douglas le-a spus prietenilor ca s-a impacat cu sotia lui, dupa o scurta despartire pe perioada verii.

 

De asemenea, Daily News scria ca separarea celor doi a fost benefica, actorii dandu-si seama ca nu vor sa renunte la toti anii in care au fost impreuna. Michael Douglas si Catherine Zeta-Jones au implinit, pe 18 noiembrie, 13 ani de casnicie. 



 

Inainte de despartirea lor din luna august, ambele vedete au trecut prin perioade dificile. Michael Douglas a urmat un tratament agresiv impotriva unei maladii grave,  cancer la gat, iar Catherine Zeta-Jones s-a internat intr-o clinica specializata in tratarea persoanelor diagnosticate cu tulburare bipolara. Michael Douglas a declarat ulterior ca a mintit in legatura cu diagnosticul de cancer la gat, actorul american urmand de fapt un tratament impotriva cancerului la limba.
 

sursa: mediafax.ro


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies