marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Michael Fassbender, omul care a schimbat lumea: britanicul este noua optiune a studiourilor Sony pentru filmul "Steve Jobs"

Filmul biografic despre Steve Jobs continua sa fie incert, insa presa straina vehiculeaza in continuare nume mari care ar putea fi implicate. Dupa ce Christian Bale a renuntat la film, producatorii l-au luat in vizor pe Michael Fassbender, pentru rolul fondatorului imperiului Apple.

Michael Fassbender, omul care a schimbat lumea: britanicul este noua optiune a studiourilor Sony pentru filmul Steve Jobs

Cei de la Variety scriu ca producatorii de la Sony s-au miscat rapid dupa ce negocierile cu Christian Bale au cazut. Actorul galez a renuntat la filmul regizat de Danny Boyle, nefiind multumit de anumite aspecte, insa acum, cei de la Sony  au pus ochii pe Michael Fassbender, unul dintre cei mai versatilli actori ai momentului, cunoscut pentru filme ca "X-men: Days of Future Past", "A Dangerous Method", "12 Years a Slave", "Shame", "Fish Tank", "300".

"Dupa o serie de discutii preliminare, Christian Bale a decis sa nu participe la proiectul acestui film biografic despre Steve Jobs produs de studiourile Sony", afirma pe site-ul ei revista Variety, supranumita "Biblia de la Hollywood", citand declaratiile mai multor surse. La randul ei, publicatia The Hollywood Reporter citeaza o serie de surse din industria cinematografica si precizeaza ca actorul "a ajuns, dupa mai multe deliberari si sentimente contradictorii, la concluzia ca nu reprezenta cea mai buna alegere pentru acel scenariu".

 

Insa, acum, un nou nume apare in peisaj: britanicul Michael Fassbender ar putea pune mana pe unul dintre cele mai ravnite roluri de la Hollywood in acest moment. Insa, ramane de vazut daca va accepta rolul, ce a fost refuzat pana acum de nume ca Leonardo DiCaprio sau Christian Bale. Initial, David Fincher trebuia sa semneze regia, dar si el a parasit proiectul. Seth Rogen este in negocieri pentru rolul co-fondatorului Apple, Steve Wozniak.


 

In octombrie, Aaron Sorkin, scenaristul filmului, declarase intr-un interviu acordat pentru Bloomberg TV ca acel lungmetraj are nevoie "de cel mai bun actor actual dintr-o anumita categorie de varsta, iar acesta este Chris Bale".
 

 

Filmul - ale caror filmari trebuie sa aiba loc la finalul anului si inceputul anului 2015 - va avea la baza biografia devenita bestseller "Steve Jobs", de Walter Isaacson. Scenaristul Aaron Sorkin a adaptat deja aceasta carte aparuta la sfarsitul anului 2011, la scurt timp dupa decesul fondatorului grupului Apple.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies