marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Michael Fassbender si Marion Cotillard sunt eroii tragici ai lui Shakespeare in Macbeth: imagini noi din unul dintre cele mai captivante filme ale anului

Michael Fassbender si Marion Cotillard apar in cele mai recente imagini lansate din Macbeth, in revista Empire. Machbeth este regizat de Justin Kurzel este asteptat cu un mare interes de catre cinefilii de profil.

Michael Fassbender si Marion Cotillard sunt eroii tragici ai lui Shakespeare in Macbeth: imagini noi din unul dintre cele mai captivante filme ale anului

In noile imagini, Michael Fassbender si Marion Cotillard devin eroii lui Shakespeare in aceasta reinterpretare si o reimaginare a lumii in care a trait Shakespeare, dar mai ales a razboiului si modului de desfasurare din acea perioada.


Regizorul Justin Kurzel si acesta a incercat sa pastreze textul original, din secolul XI, folosind versurile lui Shakespeare, insa intr-o versiune mai scurta."Am regasit o vibratie si inteligenta deosebite in acest scenariu." a spus Fassbender. Obisnuit cu roluri solicitante si anti eroi, acesta a declarat ca se fereste sa-l catalogheze pe Macbeth drept un personaj negativ." Intotdeauna am avut o problema cu cuvantul <<rau>>. Nu-mi spune nimic, nu-mi ofera detalii. Eu incerc sa gasesc motivatia unui personaj. Nu il consider rau pe Macbeth, ci tulburat, schimbat.Atunci cand il intalnim prima data, el este un om bun, atat cat ii permit circumstantele. Isi serveste cat se poate de loial regele si incearca sa isi protejeze soldatii". a mai declarat Fassbender pentru Daily Mail.

 

Cu siguranta, pelicula va insista pe factorul uman, liberul arbitru, si viata personala a lui Macbeth si modul in care intelege acesta sa actioneze in diferite situatii. "Ei au pierdut un copil si mai ales, el suferea de trauma razboiului, atatea victime ucise cu mainile goale, iar cand vine din razboi, gaseste acasa o relatie destramata. Au pierdut un copil si nici macar nu au avut timp sa isi planga micutul, ca el a trebuie sa se ocupe de razboi si politica".

 


 

Filmul va fi prezentat la Festivalul de Film de la Cannes in luna mai si in Marea Britanie va fi lansat in cinema in octombrie.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies