marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Michael Jackson si New Moon cei mai "cautati" pe net in 2009

La ce ne-am uitat pe net in acest an? Yahoo a publicat un top 10 al celor mai „cautati” in anul 2009. Locul 1 este fara indoiala al megastarului Michael Jackson a carui moarte subita a lasat fara suflare un mapamond. Lansarea documentarului This is it, un film al repetitiilor ultimului turneu semnat Michael Jackson, a reusit sa tina pe locul unu cuvantul Michael Jackson in topul celor mai cautate cuvinte pe yahoo.

Michael Jackson si New Moon cei mai cautati pe net in 2009

Daca Michael Jackson nu ar fi murit cu siguranta locul I ar fi fost adjudecat de saga Twilight. Fani din intreaga lumea au vrut sa fie la curent cu toate detaliile din timpul filmarilor a partii a doua - New Moon -si a treia - Eclipse, cu lansarea DVD-ului Twilight si a cartilor. Specialistii au dat un nume acestor fani avizi de orice apare cu actorii din distributia acestei saga: „Twihard”. Nu este surprinzator faptul ca aceasta banoasa franciza ocupa locul II dar trebuie amintit ca este pentru prima oara cand un film reuseste sa ajunga in top ten cele mai cautate cuvinte.

Cel mai surprinzator loc ii apartine lui Megan Fox, actrita din Transformers, care ocupa locul IV al celor mai cautate nume pe net. Ea a detronat-o pina si pe Britney Spears care pina mai anii trecuti isi adjudeca fara apel primul loc.

TOP 10 cautari YAHOO! in 2009 :
1. Michael Jackson
2. Twilight
3. WWE
4. Megan Fox
5. Britney Spears
6. Naruto (Japanese Anime)
7. American Idol
8. Kim Kardashian
9. NASCAR
10. Runescape


Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies