marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Michael Fassbender: actorul din 12 Years a Slave are o  relatie cu romanca Madalina Ghenea

Fotomodelul si actrita romana Madalina Ghenea, fosta iubita a actorului Gerard Butler, are o relatie cu un actor nominalizat la Globurile de Aur 2014, informeaza presa internationala.

Michael Fassbender: actorul din 12 Years a Slave are o relatie cu romanca Madalina Ghenea


Michael Fassbender
s-ar fi despartit de atleta britanica Louise Hazel, cu care ar fi avut o relatie din mai 2013, informeaza contactmusic.com. Tabloidul The Sun afirma insa ca Michael Fassbender, in varsta de 36 de ani, ar fi mers cu Madalina Ghenea intr-o vacanta in Noua Zeelanda, in noiembrie, si ar fi petrecut Revelionul alaturi de ea, in Romania.


Starul irlandez a preferat sa pastreze insa secretul asupra noii sale relatii amoroase si a ales sa mearga cu sora lui mai mare, Catherine, la gala de decernare a Globurilor de Aur, duminica seara, la Hollywood, unde a pierdut insa trofeul pentru cel mai bun rol secundar intr-un lungmetraj in favoarea actorului Jared Leto, care a impresionat in filmul "Dallas Buyers Club".

 

 


Madalina Ghenea, fost model Peroni, in varsta de 25 de ani, a avut o relatie de noua luni, inceputa in septembrie 2012, cu Gerard Butler, fostul coleg al lui Michael Fassbender din distributia filmului "300". Presa internationala a asociat adeseori numele ei si cu cel al actorului american Leonardo DiCaprio.

 

 

Madalina Ghenea a fost desemnata una dintre cele mai dorite femei ale anului 2012 intr-un top alcatuit de site-ul AskMen.com si, pe langa cariera din moda, a devenit interesata si de actorie si a jucat in filmul "Dom Hemingway" in care apare alaturi de Jude Law.


Celebrul fotomodel ar fi postat pe contul ei de pe reteaua Instagram o fotografie misterioasa, care o prezinta pozand alaturi de un barbat, a carui fata este prezentata doar partial.

 


Michael Fassbender a avut o relatie cu Nicole Beharie, in varsta de 28 de ani, colega sa din distributia filmului "Shame", care a anuntat despartirea cuplului, pe Twitter, in ianuarie 2011. Actorul irlandez cu origini germane a avut apoi o relatie cu atleta britanica Louise Hazel, participanta la Jocurile Olimpice de la Londra in proba de heptatlon.


Sursa: Mediafax.ro
Sursa foto: Splash


Galerie foto


Modifică setările cookies