marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Michelle Pfeiffer, frumoasă și letală în Praf de stele

Un basm antrenant și plin de umor, în care se regăsesc toate marile teme și elementele spectaculoase ale fantasticului.

Michelle Pfeiffer, frumoasă și letală în Praf de stele
Undeva între SF, aventurile cu pirați și clasica poveste cu vrăjitoare, Michelle Pfeiffer, Robert De Niro, Claire Danes, Charlie Cox , Sienna Miller, Ian McKellen, Peter O’Toole și Henry Cavill își dau întâlnire pe tărâmul de basm din „Praf de stele“/„Stardust“ (2007).
 
Tânărul Tristan Thorne (Charlie Cox), îndrăgostit de frumoasa satului, Victoria (Sienna Miller), îi promite că îi va aduce o stea căzătoare. Pentru asta, Tristan va trebui să treacă zidul interzis și să pătrundă în interiorul ținutului magic și să dea piept cu magia, legenda și lupta.
 
În ținutul numit Stormhold, Tristan descoperă că steaua căzătoare nu este ceea ce se așteapta el să fie, ci o fată frumoasă, Yvaine (Claire Danes), accidentată în căderea ei cosmică. Vânată de fiii regelui (Peter O’Toole) care pot obține tronul numai cu ajutorul ei, dar și de o vrăjitoare ce-și dorește frumusețea nepieritoare, Yvaine este în pericol permanent. 

 
Va fi interesant ca, după o carieră în filmele cu mafioți, să-l vedem pe Robert De Niro mânuind spada din postura de șef al piraților (tot un mafiot, până la urmă). La fel, superba Michelle Pfeiffer este vrăjitoarea cea rea și răzbunătoare, a cărei forță este letală.


Filmat în Islanda, cu un buget de 70 de milioane de dolari, „Praf de stele“/„Stardust“ (2007)a fost scris și regizat de Matthew Vaughn după romanul lui Neil Gaiman.

 



Filmul „Praf de stele“/„Stardust“ (2007) este difuzat la Pro Cinema duminică, de la ora 20:30 și, în reluare, de la ora 01:30.

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies