marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Michelle Pfeiffer, nevasta lui Robert De Niro in thrillerul cu mafioti Malavita, regizat de Luc Besson

Michelle Pfeiffer se intoarce alaturi de Robert De Niro la filmele cu mafioti. Actrita este in negocieri pentru a juca in thriller-ul scris de Luc Besson - Malavita.

Michelle Pfeiffer, nevasta lui Robert De Niro in thrillerul cu mafioti Malavita, regizat de Luc Besson

“Malavita” se inspira din romanul cu gangsteri “Badfellas” al autorului Tonino Benacquista si il are in centrul actiunii pe italianul Giovanni Manzoni, un mafiot retras din activitate care a fost inclus intr-un program de protectie a martorilor si care s-a refugiat impreuna cu familia intr-un sat din Normandia, luandu-si numele de Fred Blake.


Mintindu-i pe localnici ca se afla acolo pentru a scrie despre debarcarea trupelor aliate in Normandia in timpul celui de-al doilea Razboi Mondial, Giovanni incepe sa se simta confortabil si in siguranta in Franta. Dar nu este prima oara cand fostul mafiot incearca in zadar sa isi construiasca o existenta tihnita departe de casa, iar trecutul intunecat il ajunge de fiecare data din urma si ii ruineaza planurile.


Robert De Niro (68 de ani)  pe care filmele cu mafioti l-au adus pe culmile gloriei in anii '80 si '90 va juca rolul lui Giovanni Manzoni in timp ce Michelle Pfeiffer (54 de ani) va fi nevasta sa in cazul in care actrita ajunge la o intelegere cu producatorii.


Luc Besson va fi regizor si scenarist pentru "Malavita" iar filmarile vor incepe in vara acestui an. Ultima data cand De Niro si Michelle Pfeiffer au impartit marele ecran a fost in filmul Stardust in 2007.
 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies