marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Mila Kunis a renuntat la silueta de balerina: cum arata cea mai  frumoasa femeie din lume in noul ei film, "Blood Ties"

Cea mai sexy actrita din lume  a renuntat la silueta de balerina, pe care a capatat-o cu 2 ani in urma, cand s-a pregatit intens fizic pentru rolul din Black Swan/Lebada neagra, unde ajunsese sa cantareasca doar 43 de kilograme.
 

Mila Kunis a renuntat la silueta de balerina: cum arata cea mai frumoasa femeie din lume in noul ei film, Blood Ties

GALERIE FOTO: 22 DE IMAGINI DIN CARIERA MILEI KUNIS!

 

Recent, actrita a fost pozata pe platourile de filmare de la "Blood Ties", cel mai recent proiect in care este impplicata, iar in imagini arata vizibil ingrasata pentru noul ei rol.

Acrita ucrainianca de 28 de ani a devenit si mai populara dupa ce a jucat in Bla Swan, regizat de Darren Aronofsky. Desi rolul principal l-a avut Natalie Portaman, care a obtinut si Oscarul, prestatia lui Kunis a fost laudata de critici.


Dar Kunis a facut cateva eforturi majore pentru acest film. Ea le-a povestit celor de Harpar's Bazaar ce impact a avut regimul din acea perioada asupra corpului ei.

"Nu cred ca mi-am dat seama niciodata complet de ce este capabil corpul uman sa faca. Slabisem foarte mult si atunci cand puneam pe mine la loc, ma transformam complet. Cred ca eram si naiva, intr-un mod placut. Am crezut intotdeauna ca pot sa fac orice, numai ca trupul tau nu este de aceeasi parere cu tine mereu. Corpul tau poate sa faca ce vrei tu. Eu sunt o pofticioasa, dar nu ii cred pe cei care zic ca nu pot slabi, trebuie sa incerce mai mult" a spus actrita.


Mila Kunis la filmarile pentru "Blood Ties"



 

Mai mult, Kunis a recunoscut ca nu s-a obisnuit niciodata cu ea atat de slaba si ca ii place sa fie mai voluptoasa.

 

Cu un corp perfect, ochi verzi si buze seducatoare, actrita a fost comparata adesea cu o varianta mai tanara a Angelinei Jolie, asa ca nu e de mirara ca in acest an, tabloidul britanic The Sun a numit-o cea mai frumoasa femeie din lume.

 

Nascuta la Cernauti, in Ucraina , actrita a trebuit sa ascunda in copilarie faptul ca era evreica de teama persecutiilor din fosta URSS. "Am plecat ca sa scap de ura. Era o tara care evident nu te dorea. Bunicii mei au supravietuit Holocaustului, insa multe din rudele mele au murit" a marturisit aceasta.

 


MIla Kunis in Black Swan (2010)

"Parintii mei m-au crescut sa stiu ca sunt evreica. Sa stiu cine sunt cu adevarat" a mai povestit tanara actrita. "La scoala, in copilarie vedeam peste tot semne antisemite" a adaugat ea.


Pe numele ei real Milena, actrita a plecat din Ucraina pe cand avea 7 ani si URSS-ul se destrama, alaturi de parintii ei, tatal Mark, inginer mecanic, mama Elvira, profesoara de fizica si fratele mai mare - Michael.

Cand a ajuns in America, nu putea vorbi engleza asa ca scoala in Los Angeles a fost o tortura pentru ea: "Plangeam in fiecare zi. Nu intelegeam cultura. Nu intelegeam oamenii"

 

Cel mai memorabil rol al actritei ramane cel al ambitioasei balerine Lily din Black Swan. Scenele de sex cu colega Natalie Portman care a primit si Oscar pentru acest rol au facut inconjurul presei la vremea respectiva. Cele doua erau bune prietene inainte de a incepe filmarile. "Sa filmezi scene de sex nu este confortabil indiferent daca partenerul e femeie sau barbat" a declarat aceasta.

Mila Kunis are o agenda destul de incarcata pentru urmatorii 2 ani. In aceste momente filmeaza pentru "Blood Ties", unde ii are colegi pe Clive Owen, Zoe Saldana, James Caan si Marion Cotillard. Actiunea are loc in anii '70 si este o drama thriller care seva centra pe personajele lui Kunis si OWen, care lucreaza intr-un service auto.

Filmarile pentru  "Blood Ties" au loc in New York si este regizat de Guillaume Canet, urmand sa fie lansat in 2013. Actrita va mai putea fi vazuta  intr- o comedie cum nu ai mai vazut pana acum - Ted unde joaca alaturi de Mark Wahlberg. Filmul este regizat de Seth MacFarlane creatorul serialului de comedie animat The Family Guy unde actrita este de asemenea implicata.


In 2013, Mila Kunis va aparea in rol de vrajitoare in productia celor de la Disney "Oz, the Great and Powerful" - povestea unui tanar iluzionist fortat sa calatoreasca cu un circ intr-un balon, cu care ajunge, in urma unei tornade, pe taramul lui Oz - condus de doua vrajitoare malefice. Filmul ii mai are in distributie pe Rachel Weisz, James Franco, Michelle Williams si este regizat de Sam Raimi.

 

Sursa foto: Splash/.Getty
 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies