marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Mila Kunis ajunge in Iad: care este noul film al actritei devenita imaginea brand-ului Dior

Una dintre cele mai dorite femei din lume, Mila Kunis a cucerit Parisul, prezenta in orasul iubirii pentru o sedinta foto inedita. Actrita de 28 ani, devenita imaginea brand-ului Dior a aratat splendid intr-o rochie cu care a atras toate privirile.

Mila Kunis ajunge in Iad: care este noul film al actritei devenita imaginea brand-ului Dior

Votata a treia cea mai dorita femeie din lume in topul facut de AskMen, Mila Kunis este una dintre cele mai populare actrite ale momentului, dupa ce i-a cucerit pe fani in filme ca Friends with Benefits, Black Swan, The Book of Eli si continua sa isi imprumute vocea sexy in serialul animat Family Guy.


Intr-o rochie stramta, care ii accentua formele, actrita a pozat in ipostaze inedite pe un vapor pentru brandul Christian Dior, a carei imagine este.


Mila Kunis a fost votata drept cea mai sexy actrita a verii in 2011, dupa aparitia senzatioanala si scenele sexy impartite pe marele ecran cu Justin Timberlake in comedia Friends With Benefits.


Ucrainianca are planuri mari pentru 2012 cand va aparea in Tar, alaturi de James Franco si in Ted, film regizat Seth McFarlane, creatorul showului Family Guy.


Un alt proiect ambitios in care va aparea este Oz: The Great and Powerful, un prequel al celebrei povesti scrise de L.Frank Baum. Pelicula, regizata de Sam Raimi, are parte de o distributie de exceptie din care mai fac parte Michelle Williams, Rachel Weisz si James Franco.

 

Insa, cel mai inedit proiect din agenda actritei este animatia Hell&Back, pentru care Kunis isi va imprumuta vocea in rolul unuia dintre cei mai periculosi demoni din Iad, capabil sa treaca de lumea de dincolo in lumea muritorilor pentru ca este pe jumatate om si este fiica lui Orfeu.


Povestea din Hell&Back se va concentra in jurul a doi prieteni (vocile lui Nick Swardson si TJ Miller), care trec prin focurile Iadului la propriu, pentru a-si salva prietenul care a ajuns din greseala in Infern.

 

Scenariul este semnat de Tommy Gianas, in timp ce regizor va fi Ross Shulman. Din distributie mai fac parte Rob Riggle, Brian Posehn si  Kumail Nanjiani.
 


Sursa foto: Hepta


 


Galerie foto


Modifică setările cookies