marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Mila Kunis, aparitie sexy la premiera filmului "Friends With Benefits" din New York. Vezi aici poze

Mila Kunis si Justin Timberlake par a fi cuplul de pe marile ecrane cu cea mai mare priza la public. Oriunde apar cei doi pentru a promova filmul Friends with Benefits, devin atractia principala. Aseara, Mila Kunis a atras toate privirile dupa ce a aparut intr-o rochie rosie, mulata ce ii punea in evidenta formele.

Mila Kunis, aparitie sexy la premiera filmului Friends With Benefits din New York. Vezi aici poze

Premiera, care a avut loc in New York, i-a adus pe covorul rosu pe Mila Kunis, Justim Timberlake, Emma Stone, Jenna Elfman si multe alte vedete.

Kunis si Timberlake au parut foarte relaxati, asa cum o fac de fiecare data, insa au fost mai cuminti ca alta data, tinandu-si mainile acasa, fara sa se pipaie asa cum au facut-o la premiile MTV cu putin timp in urma.

Timberlake a tinut sa explice fanilor ca intre el si actrita nu exista decat o relatie platonica si ca nu au format niciodata un cuplu, chiar daca filmul lor promoveaza ideea unei prietenii bazate doar pe sex. Amandoi sunt de parere ca nu exista o astfel de relatie, in final, unul din parteneri ajungand sa aiba sentimente.

De curand, Mila Kunis a a fost votata cea mai de treaba actrita din lume, dupa ce a acceptat invitatia unui soldat marin de a-l insoti la un bal, invitatie ce a fost postate pe Youtube. Ulterior, acesta a marturisit ca filmuletul a aparut pentru ca pierduse un pariu si ca nu s-a asteptat nici o secunda ca actrita chiar sa ii raspunda.

"Friends with Benefits" apare in Romania in septmebrie.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies