marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Mila Kunis intr-un pictorial incendiar pe coperta revistei GQ: cum a ajutat-o frumusetea sa ajunga actrita

Cine ar fi crezut ca tanara ucrainianca Mila Kunis, va ajunge in randul celor mai apreciate vedete de la Hollywood? Insa Mila a stiut de la 9 ani ca asta este visul ei, si iata ca si l-a implinit, acum fiind una din cele mai iubite actrite de la Hollywood.

Mila Kunis intr-un pictorial incendiar pe coperta revistei GQ: cum a ajutat-o frumusetea sa ajunga actrita

Dupa ce si-a imprumutat vocea pentru unul din personajele serialului "Family Guy" (si continua sa o faca si in sezonul 10, ce va fi lansat in toamna) si a jucat in Book of Eli, That 70's Show, Forgetting Sarah Marshall, a avut o aparitie apreciata in Lebada Neagra, alaturi de Natalie Portman.


In 2011, Mila Kunis joaca alaturi de Justin Timberlake intr-o comedie cu un subiect picant: exista prietenie bazata doar pe sex? Kunis si Timberlake incearca sa afle. "Friends with Benefits" este foarte asteptat, mai ales ca in timpul filmarilor s-au nascut zvonuri cum ca intre cei doi ar fi ceva. Scenele sexy pe care le-au avut de filmat au ajutat si ele la alimentarea acestor zvonuri.

Luna aceasta, actrita este pe coperta editiei americane a revistei GQ, unde a vorbit despre cat conteaza aspectul fizic pentru a avea succes, despre cum sunt vazute femeile doar ca obiecte sexuale si cat a ajutat-o pe ea fizicul sa ajunga unde este acum.

Pe coperta, Mila apare doar in chiloti si un top transparent, pe sub care i se vede sutienul, si ne arunca un zambet strengar in timp ce bea un frappe.

Actrita, desi este extrem de frumoasa, nu se bazeaza doar pe aspectul ei, demonstrand in mai multe ocazii ca este desteapta si talentata. "Nu ai idee cat de greu este in industria asta. Este greu pentru o fata sa demonstreze ca este amuzanta. Multi cred chiar ca fetele nu au cum sa aiba simtul umorului, ceea ce e absurd. Dar in timp, am invatat cum sa ii tratez pe acesti invidivzii. Deja m-am obisnuit cu aceasta mentalitate" a spus actrita referindu-se la cat de greu ii este unei actrite de comedie sa se impuna in domeniu.

Spre norocul nostru, Kunis a avut destule oportunitati prin care se ne arata cat de simpatica este. Dar, asa cum recunoaste si ea, inca se lupta pentru a obtine anumite lucruri pentru ca merita, nu pentru cum arata: "Oamenii se blocheaza la cat de atractiv sau nu esti. Ei nici nu se mai obosesc sa incerce sa treaca de acest prag."

Ea a mai vorbit si despre femeile din Los Angeles, locul in care orice e posibil, in special in ceea ce priveste actorii: "Ce am vazut eu  in Los Angeles, mi-a lasat impresia ca majoritatea femeilor din L.A. se bazeaza si pun foarte mult pret pe aspectul lor fizic. Daca numai asta isi doresc de la viata, asta e. Dar in acelasi timp, exista si acele femei frumoase care au de oferit mai mult decat un trup frumos, si care se lupta mereu cu acest stereotip".

Dar anul acesta am avut parte de comedii simpatice in care peisajul era acaparat de actrite de comedie talentate, ca in "Bridesmaids", "Iubit de imprumut" sau "Bad Teacher", ce o are in prim plan pe Cameron Diaz. Facand legatura cu "Bridesmaids/Domnisoare de onoare", care in acest moment este cea mai buna comedia pentru femei interzisa minorilor, Kunis a comentat: "Gandidu-ma la acest film, mi-am dat seama ca sunt mult mai multe filme cu actori de comedie, decat cu actrite de comedie. Sunt mandra de acel film, care are o distributie formidabila, alcatuita din femei frumoase si puternice."

Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.




Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies