marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Mila Kunis, la premiera comediei Ted: Un film mai interzis minorilor de atat nu se poate

Una dintre cele mai asteptate comedii ale verii - Ted ce ii are in distributie pe Mila Kunis si Mark Wahlberg a avut premiera ieri la Hollywood.

Mila Kunis, la premiera comediei Ted: Un film mai interzis minorilor de atat nu se poate

GALERIE FOTO: 33 DE IMAGINI DIN CARIERA MILEI KUNIS!


Actorii au aratat impecabil pe covorul rosu iar Mila Kunis a atras toate privirile intr-o rochie neagra un pic prea scurta care i-a cam dat batai de cap din cauza vantului.


Ted este o comedie care reprezinta debutul regizorul Seth MacFarlane, nimeni altul decat creatorul celebrei serii Family Guy deci stilul ei este unul nebunesc si iesit din tipare. La prima vedere pare o comedie cu un ursulet de plus vorbitor insa cand afli ca e un ursulet de plus care injura, fumeaza marijuana, agata femei si le face viata imposibila lui Mark Wahlberg si Milei Kunis iti faci o idee de ce a fost catalogat un film pentru adulti.

“Cred ca oamenii nu vor fi dezamagiti de <<Ted>> fiindca este ca si cum ar avea parte de un Seth MacFarlane care a consumat steroizi. Am vizionat Family Guy si mi-am spus ca scapa nepedepsit cu astfel de glume inserate intr-un desen animat. Dar acum este vorba despre un film, interzis minorilor cu varste sub 17 ani, iar Seth MacFarlane depaseste orice granita. Nu exista nimeni pe care sa nu-l fi ofensat si care sa nu fi fost ironizat. Pe mine m-a pus sa cant si sa dansez“, a explicat Mark Wahlberg.


Mark Wahlberg il interpreteaza pe John, un barbat care atunci cand era mic si-a pus o dorinta: a vrut ca cel mai bun prieten al sau, ursuletul de plus, sa prinda viata. Dorinta i-a fost implinita si ursuletul i-a stat alaturi pana acum. Dar cum majoritatea oamenilor nu-l inteleg, atunci cand isi intalneste jumatatea (Mila Kunis), este pus in fata unei dileme: trebuie sa aleaga intre ea si Ted.
 

"Un film mai interzis minorilor de atat nu se poate. Toata lumea il stie pe Seth MacFarlane. Este unul dintre cei mai inteligenti oameni  pe care ii cunosc, insa omul face glume deocheate ca nimeni altcineva. O scena a fost atat de deplasata incat nu am putut sa am abtin din ras. Are legatura cu c**a, insa nu vreau sa va spun mai multe" a declarat Mila Kunis.

Alaturi de Mark Wahlberg si Mila Kunis mai apar si Giovanni Ribisi, Patrick Warburton si Joel McHale. Seth MacFarlane regizeaza, semneaza scenariul si ii da voce lui Ted. Filmul va avea premiera pe 20 iulie in Romania.



 


Sursa foto: Getty
 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies