marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Mila Kunis, la prima aparitie publica de cand a anuntat ca este gravida: vezi trailer nou pentru filmul Jupiter Ascending, super productia SF in care joaca alaturi de Channing Tatum

Mila Kunis a aparut pentru prima data in public de cand presa straina a scris ca este insarcinata si asteapta primul copil cu logodnicul ei, actorul Ashton Kutcher. Actrita de 30 de ani a venit alaturi de Channing Tatum, colegul ei de platou, la Cinema Con, in Las Vegas, acolo unde promoveaza noul lor film, Jupiter Ascending.

Mila Kunis, la prima aparitie publica de cand a anuntat ca este gravida: vezi trailer nou pentru filmul Jupiter Ascending, super productia SF in care joaca alaturi de Channing Tatum

Mila Kunis si Channing Tatum promoveaza noul lor film, Jupiter Ascending, un science-fiction captivant, in regia fratilor Wachowksi, cei care s-au ocupat de triogia Matrix sau filmul Cloud Atlas.

 

Acestia au fost prezenti la CinemaCon, in Las Vegas, unul dintre cele mai importante evenimente de profil pentru cinefili. Mila a radiat de fericire, iar presa straina scrie ca actrita ar fi insarcinata si asteapta primul copil cu Ashton Kutcher.  Tot in aceasta perioada, producatorii au lansat si cel de-al doilea trailer pentru film, care le ofera fanilor o perspectiva mai ampla asupra modului in care va arata filmul.

 

 

Mila Kunis a reusit sa fure un sarut de la Channing Tatum inainte de o importanta scene de batalie in cel de-al doilea trailer al productiei  Jupiter Ascending. Colegul ei de platou, in varsta de 33 de ani, a aparut si el in noul poster al productiei, care il arata in postura unui fost vanator militar care are urechi mari si ascutite, din cauza faptului ca a fost genetic proiectat ca o combinatie de ADN uman si gene de lup.

 

 

Jupiter Ascending este o poveste despre formele de viata extraterestre care supravegheaza omenirea, considerata cea mai putin evoluata rasa din Univers. Mila Kunis joaca in rolul unei rusoaice imigrante, care spala toalete pentru se intretine, dar care habar n-are ca structura ei genetica perfecta ameninta o rasa extraterestra si ca Regina Universului planuieste sa o ucida.

 

 


Jupiter il intalneste pe Caine, jucat de Channing Tatum, un luptator interplanetar trimis de Regina Universului sa o ucida pe tanara. Fostul soldat modificat genetic ii explica lui Jupiter ca din cauza unui eveniment extraordinar care a avut loc in noaptea in care ea s-a nascut, ADN-ul ei ar putea sa o faca urmatoarea conducatoare a universului. Cei doi vor porni impreuna intr-o aventura galactica, in timp ce povestea se va desfasura rapid. Productia este un film SF scris si regizat de fratii Wachowski, cunoscuti pentru trilogia The Matrix. Filmul, a carui actiune se petrece undeva in viitorul indepartat, o are in centru pe femeia de serviciu Jupiter Jones, jucata de Mila Kunis, care va afla ca are un destin genetic deosebit de important.

 


Jupiter Asceding va fi o o combinatie intre povestea Albei Ca Zapada si elemente din cultura japoneza, mitologie, alegorii SF, dar si idei anime despre rasism si hibriduri intre specii. Fratii Wachowski isi doresc sa lanseze o noua trilogie care sa devina la fel de populara ca seria Matrix, care a strans incasari globale de 1.6 miliarde de dolari. Acestia au demonstrat pasiunea lor pentru genul scicen-fiction si cultura fantastica in filme ca The Matrix, Cloud Atlas.

 

 


Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies