marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Trailer pentru Jupiter Ascending: Mila Kunis este regina Universului, Channing Tatum este de nerecunoscut in filmul SF de 200 de milioane de $ al fratilor Wachowski

Fratii Wachowksi, cunoscuti pentru trilogia Matrix si super productia Cloud Atlas, revin in centrul atentiei cu o noua pelicula science-fiction captivanta. Primul trailer pentru Jupiter Ascending s-a lansat, iar filmul se anunta spectaculos, cu Mila Kunis si Channing Tatum in rolurile principale.

Trailer pentru Jupiter Ascending: Mila Kunis este regina Universului, Channing Tatum este de nerecunoscut in filmul SF de 200 de milioane de $ al fratilor Wachowski

 

 

Creatorii seriei Matrix si filmului Cloud Atlas vor sa surprinda din nou cu un film SF spectaculos: Jupiter Ascending, despre formele de viata extraterestre care supravegheaza omenirea, considerata cea mai putin evoluata rasa din Univers. Mila Kunis joaca in rolul unei rusoaice imigrante, care spala toalete pentru se intretine, dar care habar n-are ca structura ei genetica perfecta ameninta o rasa extraterestra si ca Regina Universului planuieste sa o ucida.

 

 


 

Jupiter Asceding va fi o o combinatie intre povestea Albei Ca Zapada si elemente din cultura japoneza, mitologie, alegorii SF, dar si idei anime despre rasism si hibriduri intre specii. Fratii Wachowski isi doresc sa lanseze o noua trilogie care sa devina la fel de populara ca seria Matrix, care a strans incasari globale de 1.6 miliarde de dolari. Acestia au demonstrat pasiunea lor pentru genul scicen-fiction si cultura fantastica in filme ca The Matrix, Cloud Atlas.

 

Jupiter Ascending este un film SF scris, produs si regizat de The Wachowskis brothers, cunoscuti pentru trilogia The Matrix. Filmul, a carui actiune se petrece undeva in viitorul indepartat, o are in centru pe femeia de serviciu Jupiter Jones, jucata de Mila Kunis, care va afla ca are un destin genetic deosebit de important.

 

 

Jupiter il inalneste pe Caine, jucat de Channing Tatum, un luptator interplanetar trimis de Regina Universului sa o ucida pe tanara. Fostul soldat modificat genetic ii explica lui Jupiter ca din cauza unui eveniment extraordinar care a avut loc in noaptea in care ea s-a nascut, ADN-ul ei ar putea sa o faca urmatoarea conducatoare a universului. Cei doi vor porni impreuna intr-o aventura galactica, in timp ce povestea se va desfasura rapid.

 

 

 

 

Sean Bean ar urma sa joace rolul Stinger, un mercenar. Personajul sau a fost comparat de regizori cu Han Solo. Nu se cunosc foarte multe despre personajul sau, insa fanii se intreaba ce se va intampla cu el. Sean Bean e recunoscut pentru faptul ca isi aleger personaje care mor de fiecare data: s-a intamplat asa cu Boromir in Lord of the Rings, cu Ned Stark in Game of Thrones, dar si in Equilibrium sau The Island, unde a avut roluri secundare. Insa, cel mai celebru rol al sau ramane Boromir, din seria Lord of the Rings. In 2011, Sean Bean a aparut in primul sezon din Game of Thrones, in rolul lui Ned Stark, un personaj foarte indragit de fanii serialului. In 2012, a avut un rol secundar in horrorul Sillent Hill: Resurection, iar in 2013 va juca in Percy Jackson: Sea of Monster,  in rolul lui Zeus.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies