marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Mila Kunis, Michelle Williams si Rachel Weisz in filmul care a construit un Oras de Smarald de 200 de milioane de $. Vezi imagini de la premiera

James Franco alaturi de un trio de actrite una mai buna decat alta - Mila Kunis, Michelle Williams si Rachel Weisz a aterizat pe celebrul drum de caramida galbena la premiera filmului Oz The Great and Powerful in Hollywood. Filmul ajunge incepand cu luna martie si in cinematografele din Romania.

Mila Kunis, Michelle Williams si Rachel Weisz in filmul care a construit un Oras de Smarald de 200 de milioane de $. Vezi imagini de la premiera

Filmul Oz the Great and Powerful, regizat de Sam Raimi ne va arata cum s-a nascut marele Vrajitor din Oz, cel despre care se vorbeste in povestea lui Dorothy din legendarul The Wizard of Oz (1939).

James Franco il joaca pe Vrajitorul din Oz in timp ce Mila este una dintre cele 3 vrajitoare din poveste - Theodora, (The Wicked Witch Of The West). Rachel Weisz o interpreteaza pe sora Milei Kunis - Evanora,  in timp ce Glinda - Michelle Williams este Vrajitoarea Cea Buna.



 


"Sunt o fata rea in acest film. The Wizard of Oz este unul dintre primele filme pe care le-am vazut. Am fost foarte speriata de Vrajitoarea cea Rea si acum joc acest personaj malefic" a declarat Rachel Weisz. James Franco a aterizat la premiera cu un balon cu aer.
 


"Producatorii au facut chiar un Yellow Brick Road - celebrul drum de caramida galbena. Castelul meu era ca desprins in basme. Era gata, in fata ochilor mei" a dezvaluit Michelle Williams despre efectele speciale din filmul cu un buget de 200 de milioane de $. Pelicula incorporeaza o cantitatea uriasa de tehnologie CG - designerul de productie - Robert Stromberg a incercat sa aduca un omagiu filmului original. Robert Stromberg cunoscut pentru decorurile si efectele speciale din "Avatar" (2009) si "Alice in Wonderland" (2010) a fost cel care a "construit" celebrul Oras de Smarald, facut celebru de cartile lui L. Frank Baum.

Grozavul si puternicul Oz relateaza evenimentele anterioare clasicei povesti a vrajitorului din Oz care a marcat copilaria atator generatii. Povestea dezvaluie originile celebrului personaj creat de L. Frank Baum, in urma cu mai bine de 100 de ani.



Totul incepe odata cu alungarea din Kansas a lui Oscar Diggs (James Franco), un magician de circ cu principii etice discutabile. Acesta ajunge astfel intr-un tinut magic, pe Taramul lui Oz. Oscar nu vrea, initial, decat sa devina faimos si bogat.

In scurt timp insa va cunoaste trei vrajitoare de-ale locului, Theodora (Mila Kunis), Evanora (Rachel Weisz) si Glinda (Michelle Williams). Acestea il vor provoca sa devina mai mult decat si-a inchipuit el vreodata: aparatorul magicului tinut si liderul pe care locuitorii acestuia l-au asteptat de multa vreme.

 

Oz: The Great And Powerful  ajunge la cinema in Romania in luna martie


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies