marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Mila Kunis, numita cea mai sexy femeie in viata de revista Esquire: actrita ucrainianca a invins-o pe Kristen Stewart

Revista americana Esquire a numit-o pe Mila Kunis "cea mai sexy femeie in viata”.

Mila Kunis, numita cea mai sexy femeie in viata de revista Esquire: actrita ucrainianca a invins-o pe Kristen Stewart

GALERIE FOTO: 33 DE IMAGINI DIN CARIERA MILEI KUNIS!


Mila Kunis a invins vedete precum Kristen Stewart (una dintre cele mai mediatizate actrite ale anului) sau Olivia Wilde in topul preferintelor americanilor, vedeta de origine ucraineana fiind aleasa cea mai sexy femeie in viata.


Mila Kunis are parte de un an de vis. Cu filmul ”Ted” ca cel mai recent succes cinematografic al ei, frumoasa actrita de 29 de ani filmeaza in prezent la mai multe pelicule pentru 2013. Nu mai putin de 7 filme are de gand sa lanseze pe marile ecrane pana in 2015. Anul urmator va lansa animatia Hell & Back alaturi de actorii Michael Peña si Susan Sarandon. Insa unul dintre cele mai asteptate filme ale sale este Oz: The Great and Powerful care va avea premiera in luna martie 2013 si in care ii are parteneri pe James Franco, Michelle Williams si Rachel Weisz. Tot in acest an Kunis a facut publica relatia cu Ashton Kutcher.

Istoria acestui titlu acordat de Esquire ii ofera Milei Kunis o companie de calitate. Anul trecut, publicatia pentru barbati a desemnat-o cea mai sexy femeie in viata pe Rihanna, predecesoarele acesteia fiind Minka Kelly si Kate Beckinsale. Totusi, dupa cum reiese din interviul acordat revistei, Kunis nu va lasa ca aceasta realizare sa ii influenteze parerile personale despre ea.


”O mare parte din ceea ce reprezinti in aceasta industrie se bazeaza pe impresia criticilor, a regizorului, a actorului. Oamenii incep sa creada toate astea si ajung asa cum vor ceilalti. Cred ca mi-am separat in mod constient cele doua vieti. Iubesc ceea ce fac. N-as putea sa ma imaginez facand altceva. Dar cand termin cu munca, atunci termin. Cred ca daca m-as baza foarte mult pe ceea ce e la moda, as pierde din vedere adevarata mea identitate” , a spus Mila Kunis pentru Esquire.


Milena "Mila" Kunis este o actrita americana nascuta in Ucraina, care a debutat in televiziune cu un rol in serialul "That '70 Show". Dupa ce a asigurat vocea personajului Meg Griffin din serialul de animatie "Family Guy", Mila Kunis a aparut in cateva lungmetraje cu succes de casa - "Forgetting Sarah Marshall", "Max Payne" si "The Book of Eli" -, insa rolul care pare ca i-a adus consacrarea la Hollywood este cel din "Black Swan", pentru care a fost recompensata cu premiul Marcello Mastroianni la categoria "cel mai bun tanar actor" la cea de-a 67-a editie a Festivalului de Film de la Venetia, din 2010.


Galerie foto


Modifică setările cookies