marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Mila Kunis, pe coperta revistei ELLE: Nu pot sa am o relatie normala. Sa fii o femeie singura nu este deloc usor in situatia mea

Mila Kunis se afla in topul box-office-ului american in aceste momente cu o comedie nebuna, Ted, in care eroul principal este un urs de plus cu un comportament obraznic: bea, fumeaza si injura. Actrita de 28 de ani este pe coperta celui mai nou numar din editia britanica a revistei ELLE.

Mila Kunis, pe coperta revistei ELLE: Nu pot sa am o relatie normala. Sa fii o femeie singura nu este deloc usor in situatia mea

GALERIE FOTO 25 de imagini cu Mila Kunis

 

Mila Kunis este considerata una dintre cele mai frumoase femei din lume, insa in acest moment actrita este singura, dupa ce timp de 8 ani a fost intr-o relatie cu Macauly Culkin. In noul numar al revistei ELLE, ea a marturisit de ce ii este greu sa iasa la intalniri si sa aiba o relatie.
 

"Daca vine un barbat la mine sa imi ceara o intalnire, unde o sa aiba loc intalnirea? Unde as putea sa merg, la el, la mine, in oras? Nu pot sa merg nicaieri si sa am o relatie normala ca celelalte femei. Incerc sa fiu o femeie normala si sa ma port ca o fata singura normala...dar conceptul de femeie singura nu este deloc usor in situatia mea. Nu prea pot sa ies la intalniri nici daca vreau." a spus Mila Kunis despre presiunea celebritatii asupra vietii ei personale.

 


Kunis s-a despartit de Macauly Culkin in 2010, insa spune ca nu regreta nimic. "Sa fii intr-o relatie stabila de tanara te ajuta. Nu regret nimic din ce am trait pentru ca toata experienta m-a construit pe mine ca om cum sunt astazi. Presa nu stie decat o parte din lucrurile din viata mea, dar fostul iubit, familia, prietenii ma definesc pe mine ca persoana." a mai adaugat Kunis.

 

In continuare, actrita ucrainianca este de parere ca femeile nu sunt tratate cum trebuie in domeniul comediei si nu sunt luate in serios.


"In viata, trebuia sa stii sa razi de tine la momentul potrvit asa ca de ce n-ai face-o si pe marele ecran? Eu voi fi intotdeauna prima care rade de mine insami. Inca mai exista persoane care nu inteleg ca si femeile pot fi capabile sa rada de ele si sa creeze momente umoristice geniale. Dar ei trebuie sa treaca peste asta. Chiar si dupa aparitia filmului Bridesmaids, exista barbati care cred ca femeile nu pot fi amuzante. Asta e al naibii de frustrant" a comentat Kunis modul in care sunt privite actritele de comedie la Hollywood.

 

 

 

Mila Kunis va putea fi vazuta si pe marile ecrane din Romania peste 2 saptamani, pe 20 iulie, cand se va lansa comedia  Ted.

Ted este o comedie care reprezinta debutul regizorul Seth MacFarlane, nimeni altul decat creatorul celebrei serii Family Guy deci stilul ei este unul nebunesc si iesit din tipare. La prima vedere pare o comedie cu un ursulet de plus vorbitor insa cand afli ca e un ursulet de plus care injura, fumeaza marijuana, agata femei si le face viata imposibila lui Mark Wahlberg si Milei Kunis iti faci o idee de ce a fost catalogat un film pentru adulti.

 

“Cred ca oamenii nu vor fi dezamagiti de <<Ted>> fiindca este ca si cum ar avea parte de un Seth MacFarlane care a consumat steroizi. Am vizionat Family Guy si mi-am spus ca scapa nepedepsit cu astfel de glume inserate intr-un desen animat. Dar acum este vorba despre un film, interzis minorilor cu varste sub 17 ani, iar Seth MacFarlane depaseste orice granita.

 

 

Nu exista nimeni pe care sa nu-l fi ofensat si care sa nu fi fost ironizat. Pe mine m-a pus sa cant si sa dansez“, a explicat Mark Wahlberg.

"Un film mai interzis minorilor de atat nu se poate. Toata lumea il stie pe Seth MacFarlane. Este unul dintre cei mai inteligenti oameni  pe care ii cunosc, insa omul face glume deocheate ca nimeni altcineva. O scena a fost atat de deplasata incat nu am putut sa am abtin din ras. Are legatura cu c**a, insa nu vreau sa va spun mai multe" a declarat Mila Kunis.


 

 

Sursa foto: ELLE


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies