marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Mila Kunis sau Rachel Weisz? Cine se transforma in vrajitoarea verde din Oz: The Great and Powerful, unul dintre cele mai asteptate filme din 2013

Cine isi doreste un remake al Vrajitorului din Oz? Privit cu scepticism, noul proiect al lui Disney, Oz: The Great and Powerful ne prezinta povestea puternicului Vrajitor Din Oz inainte de bine cunoscuta poveste a lui Dorothy si este cu siguranta unul dintre cele mai asteptate filme de fantezie de anul viitor.

Mila Kunis sau Rachel Weisz? Cine se transforma in vrajitoarea verde din Oz: The Great and Powerful, unul dintre cele mai asteptate filme din 2013

 

Disney continua seria de ecranizari ambitioase dupa basme iar de astazi a lansat un nou poster pentru Oz: The Great and Powerful in care facem cunostinta cu una dintre cele 3 vrajitoare ale peliculei.

Adaptat dupa cartea lui L. Frank Baum, filmul spune povestea Vrajitorului Din Oz, pe numele sau Oscar Diggs interpretat de James Franco, un magician de circ, care din intamplare se gaseste pierdut intr-un taram ascuns si care ajunge sa fie prins intr-o lupta intre trei vrajitoare: Theodora (Mila Kunis), Evanora (Rachel Weisz) si Glinda (Michelle Williams).

Cunoscatorii povestii si-au dat seama ca Glinda, jucata de Michelle Williams, este vrajitoarea buna, insa producatorii tin inca secret cine va fi celebra Wicked Witch of the West care apare in posterul lansat astazi. Se pare ca onoarea va merge la Mila Kunis sau Rachel Weisz, una dintre ele aparand complet verde in film.


Atmosfera fantastica (ce seamana destul de bine cu Alice in Wonderland) din primul trailer promite efecte speciale senzationale, iar fanii cartii si ai filmului original, din 1939, spera ca povestea sa nu dezamageasca. Pelicula este regizata de Sam Raimi iar lansarea in Romania a lui Oz the Great and Powerful va avea loc pe 8 martie 2013.

 

 

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies