marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Mila Kunis si Olivia Wilde joaca in drama Third Person a regizorului Paul Haggins premiat cu Oscar pentru Crash

Mila Kunis va juca alaturi de Olivia Wilde, Liam Neeson si Naomi Watts in "Third Person", un film care urmareste trei povesti de dragoste care au loc in trei orase diferite: Paris, Roma si New York.

Mila Kunis si Olivia Wilde joaca in drama Third Person a regizorului Paul Haggins premiat cu Oscar pentru Crash


James Franco si Casey Affleck sunt si ei in negocieri pentru roluri in pelicula cu buget de 28 de milioane de dolari ala carui filmari vor incepe in aceasta toamna.  Filmul este scris si regizat de Paul Haggins premiat cu Oscar in 2005 pentru Crash, la categoria cel mai bun film si cel mai bun scenariu.


Regizorul Paul Haggis nu a vrut sa ofere mai multe detalii, dar a confirmat ca Olivia Wilde si Liam Neeson vor interpreta doi jurnalisti si vor forma un cuplu pe ecran.


Haggis a dezvaluit recent aceste informatii pentru revista Vulture. "Este vorba despre trei povesti de dragoste, de trei relatii in trei orase diferite: New York, Paris, Roma”, a declarat el despre "Third Person", pentru care spera sa inceapa productia in luna octombrie.

Haggis a dezvaluit, de asemenea, ca Neeson va interpreta un jurnalist care este intr-o relatie cu un reporter de scandal (Wilde). "Am vrut ca unul dintre ei sa aiba un job in New York”, a spus Haggis. "Prin urmare, dupa ce am scris scenariul, m-am gandit la meseria de reporter. Personajul nu este inspirat dupa vreo persoana anume."



Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies