marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Mila Kunis, una dintre cele mai sexy viitoare mamici de la Hollywood: uite cum arata acum actrita

Mila Kunis, considerata de barbati drept una dintre cele mai sexy femei din lume, i-a surprins pe fani zilele trecute. Actrita si-a etalat burtica de gravida, dupa ce a confirmat ca asteapta un copil cu iubitul ei, Ashton Kutcher.

Mila Kunis, una dintre cele mai sexy viitoare mamici de la Hollywood: uite cum arata acum actrita

GALERIE FOTO Evolutia Milei Kunis: cum arata la debutul carierei cea mai sexy actrita

 

Presa tabloida sta tot timpul cu ochii pe cuplul Mila Kunis-Ashton Kutcher. Cei doi sunt mai fericiti ca oricand si asteapta primul lor copil. Dupa mai multe luni in care s-au ferit de presa, Mila Kunis nu isi mai ascunde burtica de gravida. Actrita de 30 de ani a fost vazuta mereu in compania iubitului ei, cei doi fiind extrem de fericiti.

 

 

Intre timp, actrita nu a neglijat si aspectul profesional, fiind alaturi de colegul ei pe covorul rosu la evenimentele de promovare ale filmului Jupiter Ascending. Recent, a primit si trofeul pentru Best Villain, in Oz: The Great and Powerful. In aceasta vara, o vom putea vedea pe Mila Kunis in Jupiter Ascending, un film science-fiction regizat de fratii Wachowski (The Matrix, Cloud Atlas).


Jupiter Ascending este o poveste despre formele de viata extraterestre care supravegheaza omenirea, considerata cea mai putin evoluata rasa din Univers. Mila Kunis joaca in rolul unei rusoaice imigrante, care spala toalete pentru se intretine, dar care habar n-are ca structura ei genetica perfecta ameninta o rasa extraterestra si ca Regina Universului planuieste sa o ucida.
 

Jupiter Asceding va fi o o combinatie intre povestea Albei Ca Zapada si elemente din cultura japoneza, mitologie, alegorii SF, dar si idei anime despre rasism si hibriduri intre specii. Fratii Wachowski isi doresc sa lanseze o noua trilogie care sa devina la fel de populara ca seria Matrix, care a strans incasari globale de 1.6 miliarde de dolari. Acestia au demonstrat pasiunea lor pentru genul scicen-fiction si cultura fantastica in filme ca The Matrix, Cloud Atlas.

 

 

Sursa foto: Splash
 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies