marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Milla Jovovich a avut o aparitie de senzatie la premiera filmului Resident Evil: Retribution. Cine este barbatul care a facut-o sa zambeasca pe frumoasa actrita

Milla Jovovich a facut senzatie la premiera filmului Resident Evil: Retribution de la Tokyo, alaturi de un barbat costumat intr-un zombi insangerat.

Milla Jovovich a avut o aparitie de senzatie la premiera filmului Resident Evil: Retribution. Cine este barbatul care a facut-o sa zambeasca pe frumoasa actrita

Imbracata intr-o rochie neagra si mulata, cu o coafura sofisticata si un machiaj discret, frumoasa actrita a avut o aparitie surprinzatoare pe covorul rosu in capitala Japoniei. Spectacolul a fost completat de un manechin-zombie care a reusit sa o amuze pe Milla.


Dupa momentele amuzante oferite de ineditul cuplu, in locul barbatului vopsit in alb a aparut sotul ei, Paul W.S.Anderson care este si regizorul peliculei.


"Sa joc in aceasta franciza a fost o adevarata aventura. A fost incredibil sa revin de fiecare data in lumea magica din Resident Evil si sa ma transform in Alice", a declarat Milla Jovovich.

 


"O cunosc foarte bine, stiu cum va reactiona, ce va face si ce nu va face. A devenit o parte importanta din viata mea. Si am crescut impreuna. Cu fiecare film din Resident Evil am ridicat stacheta", a marturisit actrita care a filmat in 2002 prima parte din franciza.


Resident Evil: Retribution le va arata fanilor cum a ajuns Pamantul in universul post apocaliptic in care oamenii au fost transformati in zombi. Povestea continua in acelasi stil: Alice (Milla Jovovich) nu renunta sa vaneze organizatia care a lansat virusul letal ce a adus Planeta in pragul colapsului.

 



Scris si regizat de Paul W.S. Anderson, filmul se va lansa pe 14 septembrie 2012. Pelicula are un buget de 90 de milioane de dolari, cel mai mare din intreaga serie si ii are in distributie pe Milla Jovovich, Sienna Guillory si Michelle Rodriguez.


Lansata in 2002, franciza Resident Evil a strans incasari de 700 de milioane de dolari si contine 4 filme pana in acest moment. Filmarile de la ultima parte, care au avut loc din Canada si pana in Moscova n-au fost lipsite de evenimente tragice. In octombrie, apocalipsa s-a dezlanuit chiar la filmari, dupa ce o platorma s-a prabusit peste platou si a ranit 16 persoane. 10 dintre ei au fost dusi la Urgenta, din cauza ranilor si au avut mai multe fracturi.



 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies