marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Milla Jovovich a nascut: ce nume interesant i-a pus fiicei sale

Milla Jovovich a devenit mama pentru a doua ora, dupa ce a nascut inca o fetita. Bebelusul a venit pe lume cu cateva zile mai devreme, dar actrita este sanatoasa si in regula.

Milla Jovovich a nascut: ce nume interesant i-a pus fiicei sale

Frumoasa actrita Milla Jovovich a nascut o fetita, pe care o va chema Dashiel Eden, conform presei americane. Aceasta a confirmat cateva ore mai tarziu printr-un mesaj emotionant postat pe Instragram, alaturi de o poza cu fiica ei.

 

Milla, impreuna cu sotul ei, regizorul francizei Resident Evil, Paul W.S.Anderson, mai au o fiica impreuna, iar vedeta a declarat intotdeauna ca isi doreste si al doilea copil.

 

 

 

 

Intre timp, filmarile pentru Resident Evil 6 au fost amanate pe perioada sarcinii actritei, care joaca rolul principal, urmand ca producatorii sa anunte cand vor debuta filmarile.

 

 

 

Actrita este multumita sa stea acasa si sa fie mama si spune ca a refuzat oferte pentru filme pentru a petrece timp cu fiica ei. De origine ucraineana, Milla Jovovich este un fost manechin de succes care a reusit apoi sa isi construiasca o cariera in cinematografie, cu roluri in filme precum "Al cincilea element" si cele din franciza "Resident Evil", regizate de sotul ei, cu care s-a casatorit in 2009.

 

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies