marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Milla Jovovich este insarcinata cu al doilea copil. Ce se va intampla cu filmarile de la Resident Evil: The Final Chapter

Milla Jovovich a anuntat ca este insarcinata cu cel de-al doilea copil, actrita avand deja, impreuna cu sotul ei, Paul Anderson - producatorul francizei "Resident Evil" -, o fetita in varsta de 6 ani, Ever Gabo Anderson.

Milla Jovovich este insarcinata cu al doilea copil. Ce se va intampla cu filmarile de la Resident Evil: The Final Chapter

De asemenea, Milla Jovovich a anuntat ca filmarile pentru "Resident Evil: The Final Chapter" vor fi oprite pana cand se va naste copilul, informeazacontactmusic.com. "O luni fericita tuturor. Initial aceasta trebuia sa fie o postare in care sa va spun cat de incantata sunt ca voi calatori in Cape Town, Africa de Sud, pentru a incepe sa lucrez la «Resident Evil: The Final Chapter». Dar. Sotul meu, Paul, si cu mine tocmai am descoperit ca vom avea inca un copil!!!", a scris, luni, Milla Jovovich, pe pagina sa de Facebook.

 


Actrita, in varsta de 38 de ani, a precizat si ca filmarile pentru "Resident Evil: The Final Chapter" se vor opri. "Deci, dupa mai multe discutii, ne-am gandit ca ar fi in interesul tuturor sa asteptam pana cand copilul se va naste, inainte de a incepe un film «RE» («Resident Evil», n.r.)", a scris actrita, pe Facebook. Milla Jovovich, care este casatorita cu regizorul Paul W. S. Anderson, a declarat la inceputul lunii august ca isi doreste un al doilea copil, spunand ca nu vrea ca diferenta de varsta dintre fiica ei, Ever Garbo, in varsta de 6 ani, si viitoarea sora a acesteia sa fie prea mare.

 

 

 

"Daca nu o fac acum, pe masura ce imbatranesc va fi mai dificil", a spus starul seriei "Resident Evil". ''Ever mereu vorbeste despre cat de mult isi doreste sa fie sora mai mare. Trebuie sa o fac inainte ca ea sa fie prea mare pentru a-i mai placea acest lucru. Nu am tot timpul din lume pentru a ma gandi la asta", a mai spus Milla.

 

Actrita este multumita sa stea acasa si sa fie mama si spune ca a refuzat oferte pentru filme pentru a petrece timp cu fiica ei. De origine ucraineana, Milla Jovovich este un fost manechin de succes care a reusit apoi sa isi construiasca o cariera in cinematografie, cu roluri in filme precum "Al cincilea element" si cele din franciza "Resident Evil", regizate de sotul ei, cu care s-a casatorit in 2009.

 

Sursa: Mediafax.ro

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies