marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Milla Jovovich se intoarce in Resident Evil 6, Paul W.S. Anderson va regiza urmatoarea parte: cand se va lansa noul film din cea mai populara serie cu zombi

Vestea ca Paul W.S. Anderson va regiza al saselea filmn Resident Evil nu este deloca suprinzatoare. Desi ultimul film  a fost foarte prost primit de catre critici iar unii dintre fani l-au numit dezamgitor, producatorii de la Sony merg mai departe cu cea mai populara serie cu zombi.

Milla Jovovich se intoarce in Resident Evil 6, Paul W.S. Anderson va regiza urmatoarea parte: cand se va lansa noul film din cea mai populara serie cu zombi

articole relationate

 

Regizorul a anuntat oficial ca se va ocupa de noul film din seria cu zombi, iar Milla Jovovich iis va relua rolul. Filmarile vor incepe in toamna acestui an. Al cincilea film din serie, lansat in 2012, Resident Evil: Retribution a facut incasari mondiale de 220 de milioane de dolari, cifra care i-a convins pe cei de la Sony sa mai lanseze inca un film din franciza, scriu cei de la DigitalSpy.

Insa, filmul a fost foarte prost primit de catre critici, care l-au pus la zid din cauza povestii si a scenariului foarte prost. Lansata in 2002, franciza Resident Evil a strans incasari de 900 de milioane de dolari la nivel global.


Resident Evil 6
se va lansa in SUA pe 12 septembrie 2014.

 

Resident Evi: After Life 3D  (2010)
Cu: Milla Jovovich, Ali Larter, Wentworth Miller
Buget: 60 de milioane de dolari
Incasari globale: 236 de milioane de dolari

Resident Evil: Extinction ( 2007)
Cu: Milla Jovovich, Ali Larter , Oded Fehr
Buget: 40 de milioane de dolari
Incasari globale : 147 de milioane de dolari

Resident Evil: Apocalypse ( 2004)
Cu: Milla Jovovich, Sienna Guillory, Eric Mabius
Buget: 45 de milioane de dolari
Incasari globale: 129 de milioane de dolari

Resident Evil (2002)
Cu: Milla Jovovich, Michelle Rodriguez, Colin Salmon
Buget: 33 de milioane de dolari
Incasari globale: 102 milioane de dolari




Modifică setările cookies