marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Katy Perry, Heidi Klum si Milla Jovovich, printre vedetele care au stralucit la gala de caritate AMFAR. GALERIE FOTO

Celebritatile prezente in aceste zile la Festivalul de la Cannes si-au dat intalnire la traditionala gala de caritate AMFAR.

Katy Perry, Heidi Klum si Milla Jovovich, printre vedetele care au stralucit la gala de caritate AMFAR. GALERIE FOTO

VEZI MAI MULTE IMAGINI IN GALERIE FOTO

Milla Jovovich, Uma Thurman si Hellen Mirren au fost doar cateva dintre stralucitoarele vedete invitate la eveniment. Actorii Leonardo DiCaprio, Kevin Spacey si Adrian Brody au impulsionat licitatia, inaintea unui concert al cantaretei Katy Perry.


In cadrul galei s-a vandut o sculptura semnata de Damien Hirst si intitulata 'Temple', adjudecata pentru suma de 3,1 milioane de euro.

Heidi Klum

 

 

Alessandra Ambrosio

 


O zi cu Kevin Spacey s-a vandut cu 500.000 de euro, iar un Ferrari cu un camuflaj militar a fost cumparat cu 1 milion de euro.


Leonardo DiCaprio a scos la licitatie un sejur de o saptamana pe proprietatea sa din Palm Springs pentru 12 persoane. Si, cu 300.000 de auro, l-a castigat un licitator, a carui identitate nu a fost dezvaluita.


Galerie foto

Cele mai citite

De 1 decembrie, sărbătorește filmul tău la PRO Cinema! Două premiere: Crima din Orient Express și 1917: Speranță și moarte

Prima lună a iernii aduce o serie de surprize pentru iubitorii filmelor. În decembrie, PRO Cinema a pregătit premiere de Box Office, comedii, thrillere, drame, dar și o selecție de pelicule numai bune de urmărit în preajma sărbătorilor.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies