marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Parada rochiilor decupate la Cannes. Modelul Bella Hadid a purtat cea mai sexy rochie din istorie

A fost seara supermodelelor pe Croazeta. Alessandra Ambrosio , una dintre cele mai bine platite modele din lume, a imbracat o rochie decupata in parti si in jurul taliei.

Parada rochiilor decupate la Cannes. Modelul Bella Hadid a purtat cea mai sexy rochie din istorie

VEZI MAI MULTE IMAGINI IN GALERIE FOTO


Frumoasa brazilianca a fost insa umbrita de mai tanara ei colega, Bella Hadid. Britanica de doar 19 ani a facut senzatie intr-o tinuta rosie din matase care abia i-a acoperit sanii. Si i-a facut pe multi sa se intrebe daca poarta sau nu lenjerie intima. Aparitia ei este considerat poate cea mai sexy din istoria festivalului de la Cannes, iar fotografii nu s-au mai oprit din a o poza din toate unghiurile posibile. Cu multa grija, modelul a stiut cum sa pozeze si a fost mereu atenta ca rochia foarte decupata sa nu o puna intr-o situatie stanjenitoare.

 

 


Pe covorul rosu a pasit si veterana podiumului, Eva Hertzigova, intr-o rochie alba, ampla si o coafura ce au amintit de Marilyn Monroe. La 70 de ani, Hellen Mirren a fost energica si jucausa. S-a invartit de cateva ori in fatza jurnalistilor pentru a umfla poalele rochiei elegante, bleumarin, cu aplicatii de dantela.


 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies