marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Minte-ma frumos cu Diana Dumitrescu: filmul romanesc numarul unu in box office pe 2012

IIn doar doua luni de la lansarea in cinematografe, comedia romantica Minte-ma frumos, distribuita de MediaPro Distribution, a reusit sa depaseasca orice asteptari si a inregistrat venituri de peste 956.000 lei, cu 55.629 de spectatori pana in prezent, devenind astfel cea mai profitabila lansare de film romanesc din ultimii 10 ani.

Minte-ma frumos cu Diana Dumitrescu: filmul romanesc numarul unu in box office pe 2012

Cu o distributie impresionanta, avandu-i ca protagonisti pe Diana Dumitrescu si Andi Vasluianu, Minte-ma frumos relateaza o poveste moderna, plina de umor, care a cucerit publicul roman in doar cateva zile de la lansare. Astfel, in primul weekend, filmul a adus in salile de cinema nu mai putin de 14.011 spectatori si venituri de aproximativ 229.000 de lei, inregistrand cele mai bune rezultate din ultimii ani pentru un debut de film romanesc.


 
Dupa acest record, comedia a continuat sa cucereasca inimile romanilor, care au venit in numar impresionant la intalnirea cu actorii preferati din caravana organizata in orasele: Timisoara, Arad si Cluj. Aici, actorii Andi Vasluianu, Diana Dumitrescu, Marius Damian, regizorul Iura Luncasu si producatorul Ducu Ion au semnat autografe, au facut poze si au raspuns intrebarilor publicului prezent.


 
Minte-ma frumos spune povestea a doi tipi simpatici din Bucuresti, care duc o viata cat se poate de neobisnuita… Dani (Andi Vasluianu) e part-time furnizor de servicii IT si part-time gigolo, iar Toni (Marius Damian) e full-time… hacker iscusit care isi inseala partenerul de viata – computerul – cu o tipa cunoscuta pe Internet, Oana (Antoaneta Zaharia). Dana (Diana Dumitrescu) si Oana, ucenice cofetare si colege de apartament, sunt cum nu se poate mai diferite. Dana, tipa senzuala, suceste capetele barbatilor oriunde apare, pe cand Oana iubeste foarte mult prajiturile, de unde si formele mai rotunjoare. Si cum era de asteptat, cand discutiile lungi pe chat nu pot ramane vesnic virtuale, Toni si Oana isi dau intalnire fata-n fata. Dar exista o problema majora: Toni nu seamana deloc cu poza de profil, iar Dani ajunge la intalnire in locul lui. Dar oare la intalnire se prezinta chiar Oana? Sau fiecare dintre cei patru… minte frumos?
 


 
De neratat este si aparitia Loredanei Groza, in rol de patroana severa a Academiei de ciocolata, care preda ucenicelor arta savarinei, iar in particular, este ea insasi ucenica a Marchizului de Sade, cu tocuri inalte, costumatie din latex si atitudine provocatoare.  Cu actori carismatici, replici amuzante, rasturnari de situatii si o poveste foarte actuala, Minte-ma frumos este o comedie marca MediaPro Pictures, care in urma performantelor inregistrate pe marile ecrane se poate lauda cu titlul de cea mai de succes productie romaneasca din ultimii ani.



Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies