marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Misterul care obsedeaza de 30 de ani lumea filmului: moartea lui Natalie Wood si tragediile care au cutremurat  Hollywoodul

Politia americana a anuntat acum 2 zile ca redeschide ancheta in cazul uneia dintre cele mai misterioase morti de la Hollywood - cea a actritei Natalie Wood. O adevarata legenda a marelui ecran aceasta s-a stins in urma cu 30 de ani  inecata dupa un accident in timp ce era in vacanta pe yacht alaturi de sotul ei Robert Wagner si de actorul Christopher Walken.

Misterul care obsedeaza de 30 de ani lumea filmului: moartea lui Natalie Wood si tragediile care au cutremurat Hollywoodul

GALERIE FOTO: Mortile misterioase de la Hollywood



Natalie Wood s-a inecat in 1981, in timpul unei croaziere in largul Californiei.Pe vas se mai aflau sotul lui Wood, actorul Robert Wagner si colegul lor de breasla Christopher Walken.

Accident, sinucidere, ucisa de sot sau de amant. Citeste aici povestea lui Natalie Wood


La 68 de ani,  Christopher Walken, una dintre ultimele persoane care a vazut-o in viata pe Nathalie Wood, si-a angajat un avocat care sa il reprezinte in cazul mortii actritei, scrie The Hollywood Reporter.


Natalie Wood a fost gasita inecata dupa o petrecere stropita din belsug cu alcool, impreuna cu cei doi. Wood este cunoscuta mai ales pentru rolurile din "Rebel fara cauza'', "Poveste in cartierul de vest'' si ''Splendoare in iarba''. Actrita a aparut in 56 de filme pentru TV si cinema si a primit 3 nominalizari la Oscar inainte de a face 25 de ani. Era absolut terorizata de apa dupa ce la 9 ani era sa se inece in urma unui accident pe platourile de filmare. Este cunoscuta ca actrita cu cei mai tristi si magnetizanti ochi de la Hollywood.

GALERIE FOTO: 25 DE IMAGINI NEMAIVAZUTE PANA ACUM CU  NATALIE WOOD


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies