Misterul care obsedeaza de 30 de ani lumea filmului: moartea lui Natalie Wood si tragediile care au cutremurat  Hollywoodul

Imaginea Precedenta
Moartea lui JonBenet Ramsey, un copil fotomodel,   a devenit una dintre cele mai misterioase crime ale ultimului sfert de veac. Fetita - in varsta de sase ani - fusese molestata sexual, craniul fracturat, pentru ca mai apoi sa fie sugrumata cu un streang improvizat. In 1996, mama fetei, Patsy Ramsey, a sunat la 911 in dimineata zilei de 26 decembrie, anuntand ca JonBenet a fost rapita.  Patsy a spus ca a gasit un bilet de rascumparare in care era trecuta suma de 118.000 de dolari.Ceva mai tarziu, in cursul aceleiasi zile, tatal a gasit corpul fetei in subsolul casei lor din Boulder, Colorado. Trupul ei era infasurat intr-un cearsaf, avea gura acoperita si un streang in jurul gatului.

Moartea lui JonBenet Ramsey, un copil fotomodel, a devenit una dintre cele mai misterioase crime ale ultimului sfert de veac. Fetita - in varsta de sase ani - fusese molestata sexual, craniul fracturat, pentru ca mai apoi sa fie sugrumata cu un streang improvizat. In 1996, mama fetei, Patsy Ramsey, a sunat la 911 in dimineata zilei de 26 decembrie, anuntand ca JonBenet a fost rapita. Patsy a spus ca a gasit un bilet de rascumparare in care era trecuta suma de 118.000 de dolari.Ceva mai tarziu, in cursul aceleiasi zile, tatal a gasit corpul fetei in subsolul casei lor din Boulder, Colorado. Trupul ei era infasurat intr-un cearsaf, avea gura acoperita si un streang in jurul gatului.

Imaginea Urmatoare

Scrie o parere


Modifică setările cookies