marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Mizerabilii: de ce se anunta unul dintre marii concurenti la Oscarurile din 2013. Povestea vazuta pe scena de 60 de milioane de oameni

Cu aproape jumatate de an inainte de lansare musicalul Mizerabilii se anunta a fi unul dintre marii concurenti la Oscarurile din 2013.  Productia 3D regizata de Tom Hooper si cu o distributie de stele ca Anne Hathaway, Amanda Seyfried, Hugh Jackman, Russell Crowe, Samantha Barks, Helena Bonham Carter si Sacha Baron Cohen si-a lansat imagini noi.

Mizerabilii: de ce se anunta unul dintre marii concurenti la Oscarurile din 2013. Povestea vazuta pe scena de 60 de milioane de oameni

Visul de a transforma cel mai longeviv musical din lume inspirat de celebrul roman al lui Victor Hugo despre nedreptatea sociala  - "Mizerabilii" devine din nou realitate in acest an.

Un veteren al Broadway-ului, Hugh Jackman isi retrage ghearele de Wolverine si se transforma spectaculos in ocnasul Jean Valjean care dupa ce scapa din inchisoare isi asuma identitatea unui patron de fabrica pentru a scapa de nemesisul sau, ofiterul Javert, jucat de Russell Crowe.

Russell Crowe se intoarce la originile carierei sale, insa acesta este primul film musical pentru actorul de 48 de ani. "Hugh si Russell vor arata minunat impreuna: sunt doi actori australieni care se completeaza atat de bine" a declarat producatorul Cameron Mackintosh pentru USA Today.

Hugh Jackman a cunoscut gloria in 1998 cu rolul din musicalul "Oklahoma!", insa intotdeauna si-a dorit sa faca un film musical. "Am refuzat musicalul Chicago si a fost probabil o decizie proasta pentru mine" a explicat actorul care nu credea ca era suficinet de batran pentru a-l juca pe Billy Flynn, rol care a mers la Richard Gere. "Nu-mi vine sa cred nici acum ca am primit acest rol, al lui Jean Valjean" a mai spus Hugh.

"Este o bucurie sa lucrez cu Russell, este foarte inteligent" a declarat regizorul Tom Hooper care debuteaza cu un musical dupa ce in 2010 a luat Oscar pentru The King's Speech.


Russell Crowe s-a antrenat timp de 6 luni cu restul distributiei alaturi de care a exersat la perfectiune melodiile ce vor fi cantate in film.

Hugh Jackman a explicat atractia universala a piesei de teatru Mizerabilii care a fost vazuta pe scena de peste 60 de milioane de oameni in 42 de tari in peste 21 de limbi. "Este vorba despre spiritul uman, despre abilitatea oamenilor de a deveni cea mai buna versiune a lor in ciuda destinului. Toata lumea se regaseste in asta".



Anne Hathaway o va juca pe Fantine, femeia care isi vinde parul si dintii si ajunge prostituata pentru a-si intretine fiica - Cosette. Hathaway va canta celebra melodie "I Dreamed a Dream" care a devenit o adevarata senzatie in 2009 cand a fost cantata de concurenta de la Britain's Got Talent - Susan Boyle.


"Pana la acel cantec, Les Miserables nu a avut niciodata un hit", spune producatorul Cameron Mackintosh care numeste versiunea cantata de Susan Boyle un adevarat miracol ce a readus in atentie musicalul Mizerabilii.

Cameron Mackintosh a povestit si care este cea mai emotionanta scena a filmului: "Scena in care Hugh o gaseste pe Cosette (Isabelle Allen) in padure, acoperita in zapada imi rupe sufletul."

Versiunea adolescentina a lui Cosette este jucata de Amanda Seyfried care a declarat: "Ma pisc de fiecare data cand sunt la filmari. Cand va fi gata, acesta va fi cel mai bun lucru al carierei mele".



Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies