marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Mockingjay Part 1 este lider de box-office in unul dintre cele mai slabe weekend-uri ale anului in SUA: ce incasari a strans noul film din seria Hunger Games

Filmul "Jocurile foamei: Revolta - Partea I/Mockingjay Part 1", al treilea din franciza de succes "Hunger Games", s-a mentinut pe primul loc in box office-ul nord-american, cu incasari de 21,6 milioane de dolari de vineri pana duminica, in al treilea weekend de difuzare, potrivit boxofficemojo.com.

Mockingjay Part 1 este lider de box-office in unul dintre cele mai slabe weekend-uri ale anului in SUA: ce incasari a strans noul film din seria Hunger Games

Cei de la Boxofficemojo.com noteaza ca weeekend-ul trecut a fost al doilea cel mai slab al anului pentru piata nord-americana de film. Fara nicio o premiera solida si fiind primul weekend dupa marea sarbatoare Ziua Recunostintei, americanii nu s-au mai inghesuit in salile de cinema. Mockingjay Part 1 are la nivel mondial incasari de 560 de milioane de dolari.

 

Al doilea clasat in box-office a fost animatia "Penguins of Madagascar", care a strans 11 milioane de dolari in weekend, cu jumatate mai putin fata de saptamana trecuta, cand obtinea cifre duble.

 

Jocurile foamei: Revolta - Partea I/ The Hunger Games: Mockingjay - Part 1 continua povestea lui Katniss Everdeen (Jennifer Lawrence), care se recupereaza dupa extenuantele Jocuri ale Foamei si devine un simbol al sperantelor oamenilor din tinutul Panem, populatie aflata in continuare sub tirania Capitoliului. De aceasta data, Katniss va avea o surpriza legata de Peeta Mellark (Josh Hutcherson), care, dupa ce a fost rapit la finalul filmului precedent, va reaparea intr-o postura neasteptata. Filmul este regizat de Francis Lawrence si ii are in distributie pe Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson, Liam Hemsworth, Woody Harrelson, Donald Sutherland, dar si pe regretatul actor Philip Seymour Hoffman.

 

Filmul ruleaza in cinematografele din Romania.

 

 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies