marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Momentele serii la Globurile de Aur 2017. Discursul memorabil al lui Meryl Streep de care vorbeste tot internetul acum

O noua editie a Globurilor de Aur s-a incheiat si ca de fiecare data, gala are si momente stralucitoare, dar si mai putin placute. Pe 8 ianuarie, duminica noapte, a avut loc editia cu numarul 74 a Globurilor de Aur. Aceasta a deschis sezonul de premii la Hollywood, culimand cu Premiile Oscar, la finalul lunii februarie.
Momentele serii la Globurile de Aur 2017. Discursul memorabil al lui Meryl Streep de care vorbeste tot internetul acum
Fara sa iasa in evidenta cu nimic special, editia din acest an nu a fost senzationala ca show, dar a rasplatit productiile si actorii in egala masura. "La La Land" a obtinut cele mai multe trofee, sapte la numar, inclusiv pentru interpretarile lui Ryan Gosling si Emma Stone, dar si pentu regie, scenariu, coloana sonora sau cel mai bun musical.

 
Gazda editia din acest an a fost Jimmy Fallon, a carui prestatie nu a fost laudata de toata lumea. Pe Twitter, in timpul galei, o parte dintre utilizatori au criticat glumele sale politice si au spus ca nu are suficient umor. Anul trecut a prezentat Ricky Gervais, dupa doi ani in care Tina Fey si Amy Poehler au ridicat stacheta destul de sus.
 

Cele mai bune momente:

Discursul lui Meryl Streep 

De departe, poate cel mai bun moment al serii si care va fi discutat zile bune la rand, a fost discursul lui Meryl Streep, premiata pentru intreaga cariera. Actrita s-a folosit de prilej si dupa discursul de multumire de pe scena, a trecut la unul cu un mesaj puternic legat de politica si impotriva lui Donald Trump. Streep, vizibil emotionata, a fost aplaudata in picioare si ovationata de catre cei prezenti la ceremonie. Culmea, tocmai azi si-a pierdut vocea. Dupa ce aduce aminte de varietatea de talente si generatii care se afla in sala, Streep face si o remarca la adresa lui Trump. "Daca ii dai pe toti afara din tara, nu o sa mai fie nimic de vazut decat fotbal si arte martiale" a spus actrita. 

 
 
Discursul i-a facut pe toti cei din sala sa se ridice si sa o aplaude minute in sir. Cu siguranta, acesta este discursul despre care va vorbi toata America.
"Lipsa de respect incita la lipsa de respect. Violenta incita la violenta. Si cand cei aflati in functie de conducere se folosesc de pozitiile lor ca sa ii batjocoreasca pe ceilalti, suntem pierduti" a spus Meryl Streep in unul dintre cele mai puternice discursuri de la gala.

 

 
"Natalie Portman s-a nascut in Ierusalim, eu in New Jersey, Viola Davis in Carolina de Sud, Amy Adams s-a nascut in Italia. Unde sunt certificatele lor de nastere? Ryan Gosling, unul dintre cei mai draguti oameni, este canadian, Dev Patel s-a nascut in Kenya si in aceasta seara este aici pentru ca a jucat un indian care a trait in Tasmania. Ceea ce vreau sa spun este ca Hollywoodul este format din straini si oameni din afara SUA. Daca o sa ii dai afara pe toti, nu o sa mai fie nimic de vazu, decat arte martiale si fotbal" a fost mesajul dur si puternic pe care i l-a transmis lui Donald Trump.



Julia Louis-Dreyfuss

Ca intotdeauna celebra actrita din seriale ca "Veep" sau "Seinfeld" este extrem de vesela si se tine de glume. Duminica seara, la un moment dat, ca sa anime atmosfera, actrita a trecut pentru scurt timp la platane si a luat locul DJ-ului.
 

Kristen Wiig si Steve Carell
 
 
Editia aproape plictisitoare a fost salvata de un duo amuzant format din Kristen Wiig si Steve Carell. Cei doi actori si-au aratat inca o data maestria in arta comediei in care au presarat glume si amintiri de la primele lor vizionari de filme animate. 

Aparitia surpriza a lui Brad Pitt
 
Brad Pitt, baiatul de aur al Hollywood-ului, s-a intors acasa. Actorul a avut o aparitie surpriza, dupa ce a venit pe scena sa prezinte filmul "Moonlight". Intreaga sala a inceput sa aplaude si sa il incurajeze, intr-un moment emotionant.
 
Aceasta este prima sa aparitie la o gala dupa divortul de Angelina Jolie, dar tinand cont de reactii, se pare ca Hollywood-ului i-a lipsit Brad Pitt. 


Cele mai bizare momente

Pharell

Unul dintre cele mai bizare momente ale galei a avut loc pe covorul rosu, atunic cand Pharell a fost intrebat de o prezentatoare daca este bucuros ca a fost nominalizat pentru filmul "Hidden Fences". Numai ca aceasta a facut o gafa pentru ca nu acesta era titlul filmului, ci "Hidden Faces", iar "Fences" este un alt film, nominalizat si el duminica noapte. Desi a fost vizibil confuz, Pharell s-a purtat ca un gentleman si nu i-a facut observatie prezentatoarei si a trecut peste momentul stanjenitor cu brio.

Citeste mai multe pe www.stirileprotv.ro


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies