marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Monica si Chandler din Friends, din nou impreuna: Courteney Cox va juca in Go On, noul serial de comedie cu Matthew Perry

Doi dintre cei mai indragiti actori din Friends se vor reintalni pe micile ecrane. Actrita Courtney Cox va juca in serialul Go On, alaturi de protagonistul acestuia, Matthew Perry. Cei doi vor fi din nou un cuplu pe micile ecrane, scrie Hollywood Reporter.

Monica si Chandler din Friends, din nou impreuna: Courteney Cox va juca in Go On, noul serial de comedie cu Matthew Perry

Cei doi vor fi, si cu aceasta ocazie, protagonistii unei potentiale relatii amoroase. Courteney, de 48 de ani, va aparea in serial in pielea unei femei de care personajul lui Perry, Ryan King, s-ar putea simti atras.


Episodul in care unul dintre cele mai iubite cupluri ale micilor ecrane se va reuni va fi difuzat in luna aprilie de televiziunea americana NBC. In "Go On", Matthew Perry, in varsta de 44 de ani, il interpreteaza pe Ryan King, realizatorul unei emisiuni sportive de radio care, pentru a incerca sa depaseasca moartea sotiei, se alatura unui grup de terapie format din personaje care de care mai bizare.

 

 

Aceasta va fi prima aparitie a celor doi actori intr-o productie TV de cand le-au dat viata Monicai Geller si lui Chandler Bing in "Friends", comedia de zece sezoane care, pana sa ia sfarsit in 2004, a castigat nu mai putin de 59 de premii, printre care un Glob de Aur si mai multe distinctii Emmy.

 

Vestea cea buna pentru iubitorii acestei comedii, care a fost obtinuta in exclusivitate de publicatia The Hollywood Reporter, vine in completarea sirului de colaborari care au avut loc intre cei sase "Prieteni" de cand serialul a ajuns la sfarsit.
Courteney Cox si David Schwimmer (Ross) au jucat impreuna in serialul de comedie "Web Therapy" al Lisei Kudrow (Phoebe). Iar Kudrow, de 50 de ani, si Jennifer Aniston (Rachel), in varsta acum de 44 de ani, au aparut impreuna in serialul "Cougar Town", unde personajul principal este Courteney Cox.


Schwimmer a fost si regizor pentru doua episoade din "Joey", serialul lui Matt Le Blanc in care acesta isi continua rolul din "Friends".

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies