marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Morgan Freeman și Tommy Lee Jones ne spun un exploziv Bun venit la Villa Capri

O comedie spumoasă, cu doi granzi ai ecranului, cărora li se alătură și Rene Russo.

Morgan Freeman și Tommy Lee Jones ne spun un exploziv Bun venit la Villa Capri
Un Crăciun în deșert, la golf și la piscină? De ce nu? Cel mai cool loc în care ai putea să fii de Sărbători este resortul plin de veselie și plăceri din Palm Springs al lui Duke (Morgan Freeman), Villa Capri. Doamnele se simt flatate, iar domnii găsesc aici distracții din plin, ceea ce-l face pe Duke să fie un reputat entertainer.
 
Numai că puțini știu că Duke a fost un mare avocat la viața lui, care a apărat cândva șefii celor mai periculoase echipe de infractori din lume.


 
Iar când în resortul său de lux ajunge Leo (Tommy Lee Jones), un fost agent FBI, latura sa malefică începe să iasă la suprafață, după ce Leo îl tot calcă pe bombeu, luându-i fața la câteva… competiții ad-hoc. Totul pentru a o impresiona pe Suzie (Rene Russo), directorul regional al lanțului de stațiuni. 


 
Numai că în timp ce-și pierdea timpul vrând să le demonstreze celorlalți că nu și-a pierdut vitalitatea, viața lui Duke este pusă în pericol de mai multe ori și își dă seama că mafia l-a găsit și încearcă să îl ucidă. 
 
Așa că lui Duke nu-i rămâne decât să se alieze cu Leo pentru a învinge mafia și a o salva pe Suzie, care e răpită, dar și sărbătoarea Crăciunului de la Villa Capri.


 
Filmul „Bun venit la Villa Capri”/„Just Getting Started” (2017) este difuzat la Pro Cinema sâmbătă seara de la ora 20:30.

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies