marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

MTV Movie Awards 2014: The Wolf of Wall Street si American Hustle au primit cele mai multe nominalizari

Filmele "Lupul de pe Wall Street/ The Wolf of Wall Street" si "Teapa in stil american/ American Hustle" au primit, joi, cele mai multe nominalizari - cate opt - la editia din acest an a galei MTV Movie Awards, care va avea loc pe 13 aprilie, la Los Angeles.

MTV Movie Awards 2014: The Wolf of Wall Street si American Hustle au primit cele mai multe nominalizari


In topul productiilor care au primit cele mai multe nominalizari urmeaza "Jocurile foamei: Sfidarea/ The Hunger Games: Catching Fire", cu sapte, comedia "Noi suntem familia Miller/ We're the Millers", cu sase, si cinci filme care au primit patru nominalizari fiecare: "12 ani de sclavie/ 12Years a Slave", "Anchorman 2/ Anchorman 2: The Legend Continues", "Dallas Buyers Club", "Hobbitul: Dezolarea lui Smaug/ The Hobbit: The Desolation of Smaug" si "A venit sfarsitu'!/ This is the End", informeazavariety.com.


"Gravity", unul dintre marii invingatori de la gala Oscarurilor 2014, unde a primit sapte trofee, a fost nominalizat la o singura categorie la gala MTV Movie Awards (Sandra Bullock la categoria "cea mai buna actrita").


In topul studiourilor, Paramount - detinut de Viacom, care detine si postul MTV - ocupa primul loc, cu 16 nominalizari, urmat de Columbia, cu 14 nominalizari, si Universal Pictures, cu 7 nominalizari.

 

 

 

La categoria "cel mai bun film" vor concura "The Wolf of Wall Street", "American Hustle", "12 Years a Slave", "The Hobbit: The Desolation of Smaug" si "The Hunger Games: Catching Fire".

La categoria "cel mai bun actor" vor concura Bradley Cooper ("American Hustle"), Leonardo DiCaprio ("The Wolf of Wall Street"), Chiwetel Ejiofor ("12 Years a Slave"), Josh Hutcherson ("The Hunger Games: Catching Fire") si Mathew McConaughey ("Dallas Buyers Club").

La categoria "cea mai buna actrita" au fost nominalizate Amy Adams ("American Hustle"), Jennifer Aniston ("We're the Millers"), Sandra Bullock ("Gravity"), Jennifer Lawrence ("The Hunger Games: Catching Fire") si Lupita Nyong'o ("12 Years a Slave").

Premiile MTV Movie vor fi atribuite pe baza voturilor exprimate de fani pe internet pe site-ulwww.mtv.com/ontv/movieawards pana pe 12 aprilie. Votarea pentru categoria "filmul anului" se va prelungi si pe durata galei, care va fi prezentata de Conan O'Brien.

Cea de-a 23-a gala MTV Movie Awards va avea loc pe 13 aprilie, la Nokia Theatre din Los Angeles.

 

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies