marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Mulder si Scully s-au intors in prima imagine din noul "X-Files". De ce a plans David Duchovny cand a citit scenariul

Noul proiect X-Files este cat se poate de real. Producatorii au lansat si prima imagine teaser, cu doi protagonisti, David Duchovny si Gillian Anderson, de la filmarile noii mini-serii.

Mulder si Scully s-au intors in prima imagine din noul X-Files . De ce a plans David Duchovny cand a citit scenariul

Fanii unuia dintre cele mai iubite seriale din toate timpurile au motive de bucurie. Noua serie X-Files a primit unda verde si filmarile au debutat deja. Fanii de pe Twitter au avut o surpriza, dupa ce producatorii, dar si starurile serialului au pus primele imagini de la filmari.


Show-ul va reveni sub forma unei mini-serii in luna ianuarie, in 2016, dupa un deceniu. David Duchovny s-a aratat incantat de proiect si a declarat ca scenariul "este fanstastic", informeaza publicatia TIME.



David Duchovny
, care a facut parte din show intre 1993 si 2002, a spus ca este o intoarcere emotionala. "Am citit primul scenariu si am inceput sa plang dupa prima pagina. A fost ciudat sa revad numele noastre scrise pe pagini. Au existat discutii despre acest proiect de foarte multi ani, a durat mult sa adunam toti acesti oameni si sa ajungem la o intelegere cu cei de la Fox. Dupa doi ani de discutii, ne-am intors la treaba, la partea amuzanta. Nu va pot spune prea multe despre poveste, dar e fantastica." a declarat actorul, care a precizat si faptul ca ar fi interesat sa joace si in mai multe episoade, daca totul iese bine.

 


Cei de la FOX au comandat sase episoade, pentru inceput, si show-ul va reveni sub forma unei mini-serii. pe langa celebrii detectivi, din poveste vor face parte si alte personaje indragite ca Fumatorul (William B. Davis) si Skinner (Mitch Pileggi). Creatorul serialului, Chris Carter, se intoarce si el, impreuna cu scenaristii originali,  Glen Morgan si James Wong. Vince Gilligan, care a fost in echipa scenaristilor, cunoscut mai recent pentru apreciatul serial Breaking Bad, nu este implicat in proiect.

 


   


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies