marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Naomi Watts a recreat-o pe Printesa Diana intr-o imagine iconica: cum arata Lady Di cu o saptamana inainte sa moara

Naomi Watts continua sa surprinda pe platourile de filmare ale productiei Diana, un film in regia lui Oliver Hirschbieger care aduce pe marile ecrane ultimii doi ani din viata Printei Diana.

Naomi Watts a recreat-o pe Printesa Diana intr-o imagine iconica: cum arata Lady Di cu o saptamana inainte sa moara

Cu o zi in urma actrita de 43 de ani a creat una dintre imaginile iconice in care a fost surprinsa Lady Di chiar cu cateva zile inainte de moartea ei tragica.


Fotografia facuta in august 1997 o surprinde pe Printesa Diana pe un yatch de lux ce ii apartinea lui Mohamed Al Fayed pe cand aceasta se afla in vacanta in Portofino. Diana aparea atunci zambind trist intr-un costum de baie bleu uitandu-se spre mare, de pe marginea yachtului.


Filmul Diana se bazeaza pe relatia de iubire dintre printesa Diana si chirurgul pakistanez Hasnat Khan, o relatie care a iesit la iveala abia dupa moartea printesei. Cei doi s-au cunoscut in anul 1995, cand printesa a fost in spital sa-si viziteze un prieten. Filmul va prezenta si momentul mortii Dianei in urma unui teribil accident de masina in Paris, 1997.


Scenariul, scris de Steven Jeffreys (The Libertine), nu o prezinta intr-o lumina prea favorabila si o transforma intr-o iubita geloasa si posesiva. Cu un mulaj de silicon deasupra nasului, machiaj si par blond aranjat in stil regal, Naomi Watts a intrat cu usurinta in pielea printesei Diana. Primele imagini de pe platoul de filmare aflat in Croatia au infatisat-o pe actrita zambind si facand cu mana de pe covorul rosu unor figuranti cu rolul de fani.


In rolul lui Hasnat Khan, cardiologul de origine pakistaneza pe care prietenii Dianei l-au numit „dragostea vietii sale”, va aparea Naveen Andrews cunoscut pentru interpretarea lui Sayid Jarrah din serialul Lost. Relatia dintre cei doi a inceput dupa divortul Dianei de Charles in 1995 si a continuat pana cu putin timp inainte de moartea ei.

Printre milioanele de zvonuri despre viata sa privata a circulat si cel potrivit caruia Diana s-a folosit de Dodi Fayed, iubitul mort alaturi de ea in accidentul din Paris pentru a-l face gelos pe Hasnat Khan. Site-ul cinemablend.com scrie ca filmul o va prezenta pe Diana ca pe o femeie tulburata care l-a hartuit pe Hasnat Khan dupa despartirea lor. Pelicula aflata in productie are programata ca data aproximativa a lansarii 20 februarie 2013.


Sursa foto: Splash
 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies