marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Naomi Watts dezvaluie cosmarul realizarii unui film impresionant: 7 luni de filmari chinuitoare

In 2004, un paradis tropical s-a transformat in iadul pe pamant. Filmul The Impossible cu Naomi Watts, Ewan McGregor si Tom Holland este un omagiu adus victimelor dezastrului provocat de valurile tsunami. Ieri actrita Naomi Watts a lansat filmul in Spania unde s-a intalnit cu o femeie supravietuitoare al carui rol il interpreteaza in film.

Naomi Watts dezvaluie cosmarul realizarii unui film impresionant: 7 luni de filmari chinuitoare


The Impossible este o poveste reala si emotionanta despre tragedia unei familii care a supravietuit tsunami-ului din 2004, cel mai mare dezastru natural din perioada moderna. Aflata in vacanta in Thailanda aceasta este prinsa alaturi de zeci de mii de straini, in valtoarea unei catastrofe care a facut mii de victime.


Naomi Watts o interpreteaza pe Maria, o mama care, luata de ape, incearca cu disperare sa se salveze si sa-i gaseasca pe ceilalti membri ai familiei. Drama este regizata de spaniolul Juan Antonio Bayona si scrisa de Sergio G. Sánchez, ambii fiind responsabili pentru speriatura pe care am tras-o la vizionarea thrillerului El Orfanato (Orfelinatul).


Doctorita Maria Belon, sotul Henry si cei trei fii ai lor erau in Thailnada atunci cand valurile ucigase au lovit pe 26 decembrie 2004. Filmul o va arata pe Maria (Naomi Watts) alaturi de baiatul ei cel mai mare,  interpretat de Tom Holland luptand sa-l gaseasca pe sotul ei (Ewan McGregor) si pe ceilalti doi copii in zona de dezastru. Bunatatea strainilor si modul in care familia s-a reunit vor face pe multi cinefili sa planga in fata imaginilor.

"Sa interpretezi personaje reale este usor si dificil in acelasi timp. Este usor pentru ca adevarul iti va aminti cat de grav a fost totul(...) Simti in acelasi timp si presiune pentru ca gandesti: <<Au trecut prin toate astea, trebuie sa-i onorez facandu-le povestea sa para cat mai aproape de adevar. Si ce fac eu in film nu va fi nicodata acelasi lucru cu chinul prin care au trecut acesti oameni, insa speri sa te apropii cat mai mult de experientelor lor."

Productia a necesitat lucrari impresionante pentru a putea reconstitui catastrofa: un perete inalt de 22 de metri acoperit de un ecran verde, o cantitate enorma de apa, mecanisme pentru a recrea inundatiile.  Filmul a avut un buget de 30 de milioane de $ si a fost turnat in Spania si Thailanda.


"Sa lucrez timp de 7 luni la acest film a fost solicitant fizic si emotional. Mi-a placut mult cat de conectata a fost familia la inceput  apoi s-a pierdut, a fost nesigura de la un moment la altul - lucruri pe care trebuie sa le interpretezi in termeni de frica si emotie. Stiam ca va fi o munca uriasa insa nu credeam ca va fi in asemenea masura: timp de 7 luni am mers din oras in oras, din tara in tara si a fost o experienta uriasa."


"Cele mai grele scene din punct de vedere fizic au fost cele de la inceput. Am 40 de ani si nu sunt obisnuita sa fiu luata pe sus. ( ...) Imi aduc aminte ca in timpul unei scene mi s-a cerut sa spun o replica si ma gandeam atunci << Nu pot. Am gura plina de apa>>. Asta a fost cel mai greu, insa calatoria a fost o experienta grozava. " a mai spus Naomi Watts.
 

The Impossible va ajunge in Romania la cinema pe 4 ianuarie 2013.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies