marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Natalie Portman: scandal pe platourile de la Jane Got A Gun, noul film al actritei a devenit un fiasco

Noul film al lui Natalie Portman se transforma intr-un fiasco, dupa ce regizoarea Lynne Ramsay a abandonat proiectul chiar in ziua in care ar fi trebuit sa inceapa filmarile, scrie Deadline.com

Natalie Portman: scandal pe platourile de la Jane Got A Gun, noul film al actritei a devenit un fiasco

 

Asta nu este prima lovitura pentru Jane Got A Gun, o drama western in care Natalie Portman este eroina principala. Saptamana trecuta, Michael Fassbender a renuntat si el la film si a fost inlocuit cu Jude Law.


Echipa s-a prezentat pe platouri, in New Mexico, insa acestia au descoperit ca filmul a ramas fara regizor. Producatorul  Scott Steindorff, care sustine financiar proiectul prin intermediul casei de productie Scott Pictures a confirmat situatia de criza si a declarat ca incearca sa gaseasca rapid un nou regizor.

"Am investit milioane de dolari in acest film, scenariul e terminat, suntem gata sa incepem filmarile. Sunt socat si dezamagit ca cineva a putut sa faca asta si sa lase balta 150 de oameni si nici macar n-a anuntat. Este o nebunie ca cineva sa faca asta altor oameni. Imi pare rau pentru echipa si familiile acestora, dar mergem mai departe cu acest film, vom gasi pe cineva potrivit" a spus producatorul pentru Deadline.com. Negocierile au inceput deja cu regizorul filmului Warrior, Gavin O'Connor si sunt sanse mari ca el sa fie cel care se ocupa de film.

 


Au existat multe cazuri in care regizorii au renuntat la proiect in urma unor neintelegeri, insa asta s-a intamplat inainte de inceperea filmarilor sau pe parcurs. Cei de la Deadline scriu ca situatia este aproape unica, in care un regizor abandoneaza un film chiar in ziua in care ar fi trebuit sa debuteze filmarile.

Lynne Ramsay a facut furori anul trecut cu drama We Need To Talk About Kevin, cu Tilda Swinton in rol principal. Amandoua au fost laudate pentru munca deosebita. Momentan, nu a oferit nici o declaratie despre plecarea ei.

 

 


Jane Got A Gun
este un western centrat pe povestea unei femei, Jane (Natalie Portman) care este nevoita sa isi apere ferma de o banda de asasini violenti care i-a impuscat sotul si aproape ca l-a omorat.

 

Fassbender ar fi trebuit sa joace rolul fostului iubit al lui Portman care incearca sa o ajute sa scape cu viata din mana asasinilor, insa acum acest rol va fi jucat de Joel Edgerton, iar eroul negativ va fi Jude Law.  Acesta ar fi al patrulea film in care joaca impreuna Jude Law si Natalie Portman, dupa Cold Mountain, Closer, My Blueberry Nights. Actrita va juca totusi alaturi de Michael Fassbender, insa intr-o alta productie, regizata de Terrence Malick.

Din distributie filmului Jane Got A Gun mai fac parte Joel Edgerton, Rodrigo Santoro. Productia este una independenta, bugetul este sub 20 de milioane de dolari, iar scenariul e scris de Brian Duffield.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies