marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Natalie Portman se dezbraca intr-o reclama incendiara pentru Dior: actrita de 31 de ani arata mai sexy ca niciodata

Natalie Portman, considerata una dintre cele mai frumoase actrite de la Hollywood, ii surprinde pe fani cu o reclama incendiara pentru Dior, a carei imagini o reprezinta. Desi a declarat ca nu se mai dezbraca niciodata, actrita a realizat un spot foarte sexy care i-a innebunit pe fani.

Natalie Portman se dezbraca intr-o reclama incendiara pentru Dior: actrita de 31 de ani arata mai sexy ca niciodata

 

Actrita de 31 de ani are o aparitie extrem de senzuala in noua reclama pentru Miss Dior, parfumul al carei imagine o reprezinta. Clipul este regizat de Sofia Coppola si este un omagiu adus filmelor regizorului francez Jean Luc Godard si o infatiseaza pe Natalie Portman in ipostaze senzuale, dezbracandu-se provocator insa fara sa dezvaluie nimic, apare in cada si sarutandu-se cu un barbat misterios.

 

Actrita a glumit in legatura cu partenerul ei mai tanar din reclama: "Ma simt ca o femeie batrana care e atrasa de barbati tineri. El are 20 de ani". Actrita este de cativa ani imaginea brandului Dior si  a fost foarte implicata in campaniile de promovare. Insa, aceasta s-a distantat putin de casa de moda dupa ce desginerul John Galliano, directorul de creatie de la Dior pana in 2011,  a facut comentarii dure la adresa evreilor si a originilor ei evreiesti. Actrita a fost foarte deranjata de aceste comentarii:

 

"Imi pare rau ca John Galliano a facut aceste comentarii, care ma dezgusta si ma intristeaza. Sunt mandra ca sunt evreica si nu vreau sa am nici o conexiune cu domnul Galliano. Ar trebui sa putem trece peste astfel de prejudecati si poate cu aceasta ocazie reflectam la ceea ce gandim si spunem" a comentat actrita.

 

 

Natalie Portman este ocupata in aceasta perioada cu filmarile la Knight of Cups, in care joaca alaturi de Christian Bale, iar regia este semnata de celebrul Terrence Malick. In 2014 va aparea in continuarea de la Thor si va aparea in westernul Jane Got A Gun. Jane Got A Gun este un western centrat pe povestea unei femei, Jane (Natalie Portman) care este nevoita sa isi apare ferma de o banda de asasini violenti care i-a impuscat sotul si aproape ca l-a omorat.  Michael Fassbender ar trebui sa joace rolul fostului iubit din al lui Portman care incearca sa o ajute sa scape cu viata din mana asasinilor.

 

Dupa ce a facut furori cu rolul din Black Swan, pentru care a fost recompensata cu Oscar pentru cea mai buna actrita in 2011, anul trecut cititorii revistei The Sun au votat scena in care Natalie Portman si Mila Kunis se saruta drept cea mai sexy scena din toate timpurile.

 

 

 

 

 

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies